Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretném kipróbálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni az anális szexet viszont kicsit félek tőle?

Figyelt kérdés

Mennyire fáj az első alkalom és mennyire lehet elvezhető?

22l

2018. jún. 27. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha előtte kitágítod/kitágítjátok, akkor még élvezheted is elsőre :).
2018. jún. 27. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha lány vagy akkor miért biszexuális kategória?
2018. jún. 27. 19:46
 3/9 anonim válasza:
0%
Mutass képet a popsidról cica.
2018. jún. 27. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Nem valami nagy élmény és elsőre fáj,bármilyen alapos az előkészítés,hiába a sok síkosító,nem éri meg a sok macerát. Én csak kiegészítésként ,kettős behatoláskor szeretem, akkor nagyon jól élvezhető,de arra is a hüvelyi orgazmus teszi fel a koronát

22/L

2018. jún. 27. 19:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2018. jún. 27. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

Én csak férfiként tudok nyilatkozni, de szerintem ehhez kellenek lelki dolgok is. Azt észrevettem, hogy ha szex közben a csaj popsiját is izgatom, akkor sokkal nagyobbat élvez. Nem mindig találom el az ideális pontot, sokat segít ha a lány visszajelez, hogy éppen hogyan jó.

Viszont az anált 2 lánynak csináltam úgy, hogy előtte nem csinálta soha és a végére mindegyik hatalmasat élvezett, bár a csiklóizgatás nagyon sokat segít. Kellenek előkészületek de igazából szerintem nem vészes, aki szereti annak ez nem akadály. De mivel minden ember más, ezért ezt neked kell kipróbálni viszont az nem jelent semmit, ha egy valakivel rossz vagy jó. Attól még mással lehet másmilyen, ez (is) partnerfüggő is lehet.

2018. jún. 27. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Én élveztem az első anális szexet, amikor meg lettem dugva. Ugyan kicsit kellemetlen volt maga a behatolás, de amikor már bennem mozgott, lüktetett a bennem levő pénisz, majd belém lőtte a temérdek ondót, nagyon élveztem.
2018. jún. 27. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Rossz kategoriaba van hiaba jelentem nem rakjak at heteroba jesus
2018. jún. 28. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tenyleg szeretned es kívanod hogy popeszba kapd akkor jó sok síkosító meg jo kis előjáték kisujjazas sőt a legjobb az lenne miközben toljak a puncidat mondanád hogy óvatosan ujjazzanak hátulról 1 2 3 ujj aztan mire at rakja mar eleg tág leszel
2018. jún. 28. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!