Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mik ezek az álmok? Pánikbetegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az álmok? Pánikbetegség?

Figyelt kérdés
Sziasztok valószinüleg már ismertek... aza pánikbeteg gyerek. Aki nem tudta eldönteni hogy hetero vagy biszex. Igen már eldöntöttem nem is idegeskedek már rajta mert érzem hogy hetero vagyok. Igaz hogy attól idegesitt aza múlt hogy 3 évig nem tudtam eldönteni hogy biszex vagy hetero vagyok. És amiatt nem mertem kimondani hogy hetero vagyok mert 3 éve ezen izéltem. Na de mostanában olyan álmokat álmodok hogy pl: Fútok az utcán elesek és rámmászik egy fiú, és én meg ledobom magamról elkezdek vele ordibálni hogy ne velem buzuljál mert én hetero vagyok aztán megverem. A második álmom meg hogy kb 5 haverom. Bevallotta hogy melegek és elöttem csókolgatták magukat meg ilyeneken és nekem is mondták hogy szálljak be de egyből oda orditottam hogy biztos nem. Ezek az álmok mik? Főleg ugy hogy reggel ugy kellek fel hogy áll a farkam. De aza reggeli merevedés miatt van? Mert azokat az álmokat egyeltalán nem élveztem. És nem izgulok fel fiúkra. Mi miatt álmodok ilyeneket? Meg már érzem hogy hetero vagyok de mégis idegesitt hogy 3 évig tesztelgettem magam hogy fele izgulok fiúkra stb. Meg féltem hogy biszex leszek. Szóval most érzem hogy hetero vagyok csak a múlt idegesitt remélem ez a pánikbetegség. És nem az hogy nem birom felvállalni magamba se hogy biszex vagyok. De akkor felizgulnék fiúkra nem?

2018. jún. 23. 10:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De hogy nyomnám el? Akkor miért nem izgulok fel fiúra. Ha bevallom magamnak hogy biszex vagyok akkor kb 1 perc múlva jön egy érzés hogy én full hülye vagyok mert nem vagyok az. De ha mégis elnyomom akkor miért nem izgulok fel fiúkra? Miért nem fantáziálok velük? Meg ha elnyomom? Akkor miért nincs valami jelen annak hogy csak elnyomom?
2018. jún. 23. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De marha jó dolgod van hogy ráérsz ilyenekem gondolkodni, meg pánikbeteget játszani.

Tanulj sokat, dolgozz keményen, sportolj, csak annyi szabadidőd legyen hogy kialudd magad.

Akkor nem leszel sem homár sem pánikbeteg, mert nem lesz időd agyalni ilyen hülyeségeken.

2018. jún. 23. 11:32
 13/20 A kérdező kommentje:
De ha csak elnyomom. Arra hogyan jöhetnék rá hogy csak elnyomom? Mert nem érzem azt hogy elnyomom..
2018. jún. 23. 11:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg helyesen irni,nem lesz idod ezen gondolkozni.
2018. jún. 23. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz vagy, mint eddig. Valaki, aki túl sokat agyal olyan dolgokon, amiken felesleges. Nem meglepő ezek után, hogy ez álmodban is előjön.

Foglalkozz mással! Gitározz! Túrázz a természetben, bicajozz!

Menj ki a városba fotózni! Vagy tudomisén. Az használhat. De ez, hogy naponta kiírod, ez csak rosszabb lesz.

Komolyan, olyan vagy már lassan, mint Ricsike (ő állandóan öngyi akart lenni).

2018. jún. 23. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem pánikbetegség, hanem OCD, kényszerbetegség.

Kényszeres gondolatok gyötörnek, amitől nem tudsz szabadulni, nem tudod megkülönböztetni a képzelt gondolatokat az átélttől.

Következő szintje az lesz hogy nem fogod tudni megkülönböztetni hogy tényleg megtetted -e a cselekményt vagy csak képzelted, pl ha a te irányodba a homoszexualitás a félelem, akkor attól fogsz félni hogy megfogtad -e egy férfi fenekét tegyük fel vagy csak elképzelted.

Ez nem vicces, nem is játék, tényleg keress fel egy pszichiátert, sokan szenvednek ettől a betegségtől, olvastam előző kérdésed is, kell neked az orvos hidd el, ez nem szégyen.

2018. jún. 23. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagy mint a radiátor télen ;)
2018. jún. 23. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Már privátban is megírtam Neked, hogy keress fel egy pszichiátert. Akkor dilidokinak írtam. Minden beírásod arról árulkodik, hogy egyre rosszabbul vagy. Ahelyett, hogy ide irkálsz, amíg nem mész orvoshoz, keress magadnak olyan elfoglaltságot, ami fizikailag kifáraszt annyira, hogy este úgy ájulj be az ágyba. Nem lesz semmilyen álmod, vagy ha lesz is, nem fogsz emlékezni rá.

De, IRÁNY A PSZICHIÁTER (DILIDOKI)!!!!!!

2018. jún. 23. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

Eddig egy értelmes választ se láttam. Először is hány éves vagy? Nem történt olyan dolog fiúval ami kellemetlenül érintett volna pl. rádmászott és most nem az álomba.

Szerintem pszihologust keress fel, én is járok jó kibeszélni olyannak magam aki biztosan nem adja tovább :)

17/f

2018. jún. 23. 21:01
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
Meleg vagy
2018. jún. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!