Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki később jön rá a szexualitására?
Igazából miért ne lehetne?
Te tudhatod, mi a jó teneked! :)
Létezik ilyen. Én is 24-25 éves korom körül jöttem rá, hogy nem csak a nőket szeretem, hanem a pasikat is.
De sokan 40+-ban jönnek rá, hogy mindkét nem vonzó a számukra. Egy barátom is ilyen volt. Miután rájött, sokat voltunk együtt, az extrák kedvéért.
Persze hogy létezik.
Szerintem próbáld meg. Lehet, hogy te is tetszel a lánynak. Sosem tudhatod ;)
A vágyat ha elnyomjuk,csak túlnő rajtunk.
Tapasztaltam.Kezelni ,próbálni,ízlelni kell.
27 évesen hol vagy te túlkoros? Ha mégegyszer ennyit élsz (és ebből minden év a felnőttkor része, nem úgy mint az életed első tizenvalahány éve), akkor leszel 54 éves. És még akkor se leszel túl idős a szerelemhez.
Én 20-22 éves koromban jöttem rá (nem egy villámcsapás volt a felismerés :D), hogy a nők (is) érdekelnek. Utólag visszagondolva voltak jelei, de akkor nem tudtam, hogy az az.
Van, aki nálad is jóval később jön rá úgy, hogy már több gyermeke van. Tehát nem te vagy az első se az utolsó, aki nem a kezdetektől tudja, mit/kit is kíván igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!