Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Yaoi kedvelő lányok, számotokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yaoi kedvelő lányok, számotokra izgalmasak az uke karakterű srácok? Kort, kérlek írjátok.

Figyelt kérdés

2018. jún. 14. 08:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát én megjártam pár yaoi-t és igazi, húsvér leszbikus kapcsolatot hogy eljussak odáig, hogy kijelentsem:

Uke - seme - seke csak és kizárólag az ágyban létezik. Tehát ebből adódóan mit értünk konkrétan uke alatt? Mert ha ezek a nagyszemű kisiskolás hisztigépeket, akkor inkább nem írnám le a véleményemet xD

De ha az uke karakterű srác azt jelenti, hogy egy férfiú szereti ha a fenekébe hatolnak, akkor igen, izgalmas. Nem szexuálisan, sokkalta inkább tetszik a lelki háttere a dolognak.

Kell azért ott bőségesen bizalom, hogy valakinek megengedd, hogy beléd hatoljon, a fenekedbe. Tök mindegy hogy milyen nemű vagy és milyen a szexuális irányultságod. Se testileg, se lelekileg nem egy könnyű folyamat.

Csodás látni, hogy egy karakter hogy küzd meg azzal a ténnyel, hogy ő meleg, azt pedig szintén fantasztikus végig követni, hogy két karakter hogy nyílik meg egymásnak. Honnan indulnak és hová érkeznek, milyen utat járnak be.

Csak sajnos ritkán fut bele az ember igazán jó történettel, karakterekkek rendelkező yaoi sztoriba. :>

23 éves vagyok

2018. jún. 14. 12:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, a szexualitásra gondoltam, arra, aki passzív.
2018. jún. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!