Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nem elég a csikló orgazmus?
A csikló is a G- pont "szövete" és a kis dió idegszálai összefügnek a csiklóval.Magyarán valóban ugyanaz az orgazmus! DE;Mindenki más stimulációt élvez jobban.Valakinek a G-Pont a mindene,valakinek a Csikló!Illetve,van akinek mind a kettő ingerlése jelenti a csúcsot!Mivel alapvetően (biológia) a hüvely arra "teremtetett" hogy ki legyen töltve,így a legtöbb nő kívánja is ezt az érzést!A csikló ingerlése pedig intenzívebb nedvesedést biztosít ez gondoskodik a folyamatos síkosításról és,a "hamarabbi'' orgazmus eléréséről.Illetve,a stimuláció segíti a hüvely tágulást.
Tudom,hogy le húzzátok majd.De ez orvosilag alá van támasztva.
+ kieg;
Nem minden nő/női test/nemiszerv/fantázia egyforma!;)
Ezért kell először a saját testünket és igényeinket felmérni.
13:
Pontosan
Annyi kiegészítést tennék, hogy létezik az un. A-pont is, amely a méhnyaki orgazmust idézi elő annál aki arra kepes. Azok a nők akik mély behatolásnál, mélyről jövően elveznek, tudják miről beszélek.
Ehhez viszont a hüvely mélyére kell tudni hatolni, amihez pedig az ujj már nem elég, kell a penisz vagy annak egy hű utánzata minimum
Igen-Igen,az A pont is létezik!!De ugye nem ez volt az alap kérdés!:D
Kedves Alex!
Az U-pontról mi a véleményed?
A nőkben az egész ABC megtalálható? :D Ez már nevetséges komolyan.
Én csak csikló által tudok elmenni és ez nekem így tökéletes. Pont. :D
16:
Azt mar tudjuk, hogy te megelegszel a csikloorgazmussal. A kérdező viszont másra is vágyik, neki próbálok segíteni, nem neked, bár neked sem ártana
15:
A kérdés epphogy ez: milyen lehetőségek vannak még, ha a csikloorgazmust mellett mást is akar a kérdező. Ha tüntetni akarsz a szexuális tudatlanságoddal, felőlem tedd, de ne akadályozd a kerdezőt az ismeretszerzésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!