Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egy másik férfival való szex mozgat de például a csókolózás már annyira nem? Van még valaki így? 18/F
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 14:28
2/9 anonim válasza:
A biszexuálisok körében, a biszexualitás leginkább a nemi vágy miatt alakul ki, a szexuális örömök megélése miatt. A csókolózás nem feltétlenül szexuális cselekvés, a csókolózás nem vezet orgazmushoz. Mivel te is biszex vagy, jó esetben te is így működsz, minden jöhet ami orgazmushoz vezet :)
Igen, teljesen normális :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem normális. Engem is csak a testiség érdekel.
4/9 anonim válasza:
Engem is csak az orál érdekel minden érzelem nélkül.
5/9 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Korábban engem is csak így érdekelt pasi de már a csók meg a kapcsi is jöhetne tőlem. :) 24 bi passzív
6/9 anonim válasza:
Igen, normális,sőt nagyon is gyakori. Sok ilyen fiú van mint te. A barátomat is csak az orál érdekli pasival,csókot,ölelkezést,érzelmeket ő sem tud elképzelni.
20/L
7/9 anonim válasza:
Nekem is csak a testiség jön be. Csók, randi, érzelmek nem érdekelnek a férfipartneremmel kapcsolatban. Csak szex, és más semmi.
8/9 anonim válasza:
Normális. Én is csak azt szeretem, ha szopatnak vagy dugnak.
9/9 anonim válasza:
Nekem ok ha akarja a másik. De nem fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!