Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes kipróbálni az orált egy másik sráccal?
nekem csak az a bajom, hogy élőben, mikor ott van a szőrös hím előttem, árad belőle a férfi szag, akkor egyáltalán nem érzem kanosnak magam.
Sokat jártam a nagyvilágot és valamiért nagyon bejövök a legtöbb melegnek, és már nem egy ajánlatot kaptam. Habár flörtöltem otthon négy fal között a gondolattal, hogy milyen lenne farkat szopni, amikor ott van előtted a pasi, akkor nem fogsz már rá vágyni. Heteróként nem jó érzés, amikor egy pasi nyomul rád. Egyszerűen nem jó. Ha ez izgat, akkor lehet jó lesz, de ha csak a farok, akkor ki fogsz ábrándulni.
Az egyetlen szerintem ami nálam menne, ha csakis a farkat látnám, nem szólna hozzám a pasi és úgy csinálnám, de csak ha előre rákészülök. Mondjuk egy Glory hole, viszont ott sem lehetne bármilyen az a farok (vagyis nem fonnyadt 60 éves)
macerás ez a fantázia egy heterónak :)
Előbb-utóbb ki fogod próbálni, úgy gondolom !
Én kb. 15 évig gondoltam erre, mikor egy olyan alkalom lett, hogy megtettem. Vagyis ha ezen agyalsz, nem fogod elfelejteni !
Csak idő és alkalom kérdése !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!