Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tereljem el teljesen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tereljem el teljesen a figyelmem arról, hogy a nőket is szeretem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal, tudom hogy az a normális ha férfival vagyok. Másrészt egy kis faluban élek, társkeresős ismerkedés sem jött be nekem. Már csak vissza szeretnék állni arra, hogy ne vonzódjak a nőkhöz, ne is keresgéljek mert úgysem lesz szerencsém. Hogyan érdekeljenek ismét a férfiak? Hogy nyomjam el magamban a nők iránti vonzódást? Ha lefekszek férfiakkal akkor sikerülne? 34/N
2018. jún. 3. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ne tedd! Nem leszel boldog! Olyan pasit válassz aki elfogadja ezt a beállítottságodat!
2018. jún. 3. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem elég 1 férfi hozzá?
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
De miért akarod ezt? Élj úgy ahogy neked jól esik, és ne úgy ahogy a társadalom meg a nagymagyar kormány elvárja. Szard le az egészet.
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
A magyar amúgy is egy alja nép. Nem szabad nekik megfelelni.
2018. jún. 3. 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert nem nekem való ez a nőkkel való ismerkedés, nehéz. Kétlem hogy egy pasi elfogadná hogy egy nőbe vagyok szerelmes, nem belé.Ezért kell valahogy elnyomnom magamban ezt az érzést.
2018. jún. 3. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Ne fojtsd el azt amiről nem tehetsz.

Bi F46

2018. jún. 3. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el magad, hogy bi vagy. Nem szégyen. Annak a véleményét hallgasd meg, aki fontos. Falun élek, itt egy mondás a pletykákból. A falu egyik végén elfingod magad,a másik végén azt mondják, becsináltál. Ne foglalkozz nem fontos emberekkel? Hetero vagyok, de mégis sokan köszörülík rajtam a nyelvüket.
2018. jún. 3. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

#5! Hülyeség! Sok olyan pasi van akinek ez nem gond!

Ne nyomd el az érzéseidet! Élj teljes életet!

2018. jún. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!