Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mért Nem kivánom a párom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért Nem kivánom a párom? Pedig szeretem. Volt igy valaki? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mért nem kivánom a párom? Pedig szeretem.

Ettől azért kicsivel több infó kéne!!

2018. ápr. 13. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Talán nem vagy már szerelmes (vagy csak a rózsaszín köd múlt el, s rájöttél h nem jön be a teste/arca, vagy kezded megutálni valamiért. Ha ezek fennállnak akkor szexuálisan is ráunhatsz. Főleg ha nem nedvesedik, nem kedveskedik stb.

Hány évesek vagytok,mióta vagytok együtt.

Amúgy velem is volt olyan, hogy menet közben le-le kókadtam. Pedig jól nézett ki a párom a közizlés szerint,meg szerintem is.

2018. ápr. 13. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez csak szeretet vagy megszokás, mert akibe szerelmes vagy azt kívánod. Próbáljatok közös programokat csinálni, vigyetek színt a szexuális életetekben, vagy akkor váljatok el békességben.
2018. ápr. 13. 10:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Magát a sex-et kivánom. Nagyon is!! Csak vele Nem. Nem tudom.. .
2018. ápr. 13. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megzavart a másik nem.
2018. ápr. 13. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szexhez nem csak szerelem vagy szeretet kell. A szexhez vonzalom, vágy, szenvedély, izgalom kell. Ellaposodott a kapcsolatok, ezért nem kívánod. Fel kell pezsdíteni, vagy vége lesz.
2018. ápr. 13. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagy nő vagy?És a párod?Hány évesek vagytok,mióta vagytok együtt?Személy szerint mást vagy a másik nemet kívánod-?
2018. ápr. 14. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!