Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseeeg?!
Gaz, ha 20 eves koromban jottem ra,h bisex vagyok?
mit csináljak? :(
Az még tok jo.
Az en egyik ismerősöm 40 fölött, többgyermekes apaként jött ra, hogy valójában meleg es addig kényszerpályán mozgott
Üdv a klubban!
Először fogadd el magad, és ha ez megvan keress partnert/társat akivel megélheted vágyaidat.
Én feleség, 3 gyerek után ébredtem rá, 30 évesen, hogy a fiúk is érdekelnek, azaz, hogy Biszexuális vagyok!
Akkor döbbentem rá, hogy mi minden kimaradt az életemből, és ez már nem pótolható...
Bár igyekszem bepótolni...
Hát csináld azt, amit szeretnél. Randizz, vagy ne, a te dolgod, de ne keseredj el emiatt. Élj!
Én 21 vagyok, meleg, úgy döntöttem, hogy most a tanulásra koncentrálok, majd utána kezdek ismerkedni és szerelemből elveszíteni. Sokan nem értenek velem egyet, de ez az én életem. Ismerem magamat, nem érzem úgy, hogy elvesztegetném a fiatalságomat.
A szexualitásod, bár részed, nem az diktálja meg, hogy ki vagy.
Nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz! Ne félj magadtól! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!