Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biiszex vagyok?
Figyelt kérdés
Adott egy olyan fiu aki ranezesre nem nez ki egyaltalan annak (muszempilla, mukorom,sminkel,ruzs,stb stb) de alapjaraton megis csak az es felajanlotta egy buliban hogy leszop es meg is tortent es eletem legjobb elmenyet adta szajjal es en ezutan tudtam csak meg hogy amugy o fiu es ami meglepett hogy nem bantam meg sot ha ismet felajanlana szerintem megint megengednem neki.
Szerintetek ez mar biszexsegnek szamit?
22/f
2018. jún. 2. 11:55
1/3 anonim válasza:
Ha megint megengednéd neki,annak tudatában,hogy ő férfi,innentől kezdve egyértelmű,hogy nem vagy heteroszexuális.
Egy hetero férfit nem izgat,ha egy másik férfi szopja.
2/3 anonim válasza:
Magyarul egy transzvesztita leszopott?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen en is igy latom viszont nem azert engednem meg mert tudom hogy faszi de nem szamitana hanem csak azert mert eddig o csinalta a legjobban es en ugy erzem hogy ezert engednem meg de ha pl levetkozne vagy barmi ilyesmi akkor egybol elutasitanam vagy nem akarnam szoval na ertitek mire celzok. Nem lehet hogy csak ezert nem bannam? Mert ennyire jo?
2018. jún. 2. 13:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!