Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok szopni valakit egyszer, de van barátnőm?
Tudom, hogy rosszul hangzik, de egyszer ki akarom próbálni milyen a másik oldalom lenni.
Nem mondhatom el neki, nem értené meg. Valaki hasonló helyzetben?
Mi nem tudjuk. Le akarsz valakit cumikálni egyszer de van csajod?
Hogyhogy nem értené meg? Nem elég elfogadó a csáj?
# 1/3
nyilván minden csaj álma hogy a pasikája dörrentőt szopogat. Háhá
még jó hogy másképp nézne rád. Ma még a puncukája van a szádban holnap meg kékeres?
Ha egyszer raszanod magad akkor hajra :)
Szerintem itt is talalsz olyat aki hagyna :)
Az elsonel fura lesz izgulsz de aztan raerzel h kell jol szopkodni a futykost es kovi alkalommal mar magatol ertetodoen terdelsz be es szopod ki a g vitamint
# 8/8
Abszolút. Ráadásul még antiliberális is nem?
Szerintem meg nyugodtan beszélj őszintén a barátnőddel. Egy jó kaocsolatban nem tabu a vágyakról beszélni. Én biztosan megengedném a barátomnak,hogy kipróbálja fiúval, akár csak egy alkalmat akar, akár többet.
21/L
Úgy látom nem lesz népszerű a válaszom, de én is azt mondom, hogy beszéld meg a barátnőddel és közösen keressetek rá megoldást, mivel egy ilyen dolgot nem lehet csak úgy a szőnyeg alà söpörni. Attól, hogy ő prűd, neked még vannak igényeid, és a kapcsolat jó működése az ő felelőssége is. Már pedig úgy nem fog működni hosszútávon ha nem engedi, hogy kibontakozz mellette; ergo itt most vele van baj, nem veled. Le kell ültetni, és szrmbe kell állítani a tényekkel. Lehet, hogy találtok valami közös nevezőt, ami mimdkettőtöknek jó. Pl.nem lehet,hogy azzal a kompromisszummal bele menne a dologba,ha közösen vàlasztanátok ki a férfit és a barátnőd is jelen lehetne ? Mondjuk ha részt is vehet benne? Vagy ha ő is kap 1-2 "kimenőt? Vagy bàrmilyen egyéni kompromisszum?Ezért kell higgadtan és őszintén átbeszélni az ilyesmit!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!