Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy biszex férfival miben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszex férfival miben másabb a kapcsolat mint egy heteróval?

Figyelt kérdés
A párommal négy hónapja járunk ma elmondta hogy biszex. Kicsit sokkolt a hír, hirtelen csak annyit tudtam mondani, hogy a megcsalást nem viselem el. De ez most konkrétan azt jelenti hogy ő egy pasira ugyanúgy beindul mint egy nőre? Szerelmes is beléjük? Vagy vágyik arra hogy segbe......? Vagy miben tér el vele egy kapcsolat? Most akkor d..... meg?Az még érdekelne is.Megfogom ezeket kérdezni tőle csak szükségem lenne előtte olyan férfiak válaszára akik biszexek.
2018. máj. 25. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
miért nem tőle kérdezed , nem a te párod?
2018. máj. 25. 16:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Írtam hogy megkérdezem tőle. De más férfiak véleményét is elolvasnám.
2018. máj. 25. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pasira is ugyanúgy beindul mint nőre, de van olyan aki a nőkre jobban, van aki a férfiakra jobban, de a legtöbb biszex pasit a férfiakban inkább csak egy testrész vonzza.

Gyakoribb hogy szerelmet csak a nők iránt éreznek, de van aki férfiak iránt is, nem tudhatjuk hogy a te pasid melyik kategória.

Van aki vágyik arra hogy seggbe.... van aki arra vágyik hogy ő rakjon seggbe valakit, van aki mindkettőre, ezt megint nem tudjuk hogy a te pasid melyik.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok. Több évig éltem egy nővel, akit sose csaltam meg. Se nővel, se pasival.
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Számodra annyiban fognak változni a dolgok hogy az aktuális pasid nem csak nőkkel fog felrekurni hanem pasikkal is, nagy dolog
2018. máj. 25. 16:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Végül is az nem annyira érdekel, hogy biszex csak ne csaljon meg. De akkor őt könnyebb befűzni valószínűleg ilyen prosztata masszásra, meg hogy felcsatolhatóssal megcsináljam nem? Mert ezt már régóta szeretném kipróbálni, de gondolom jobban örülne neki mint egy heteró pasi.
2018. máj. 25. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem beszélgetsz vele erről?

Jól esne neki, hogy érdeklődsz...

2018. máj. 25. 16:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Fogok de most támadjam le egyből ezzel, hogy segbe..... Jó lenne ha hagyná mert ezt már régóta kipróbálnám.
2018. máj. 25. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
*seggbe
2018. máj. 25. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne támad le csak finoman érdeklődj

Lehet hogy csak az orál érdekli én is igy vagyok vele csak orál érdekel más nem

Nős vagyok tud róla a nejem hogy a fiúkat is kedvelem vegyetek be harmadikat lehet ez a felállás téged is izgatna. Beszélj vele mindenképpen

2018. máj. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!