Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most biszex vagyok? Vagy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most biszex vagyok? Vagy így nem lehetek az?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

Tökre el tudok képzelni komolya kapcsolatot egy lánnyal, viszont szexuálisan semmit, csak csókot. Még sose csókolóztam lánnyal, de kipróbálnám, viszont többet nem, az nem vonz.

2018. ápr. 11. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
szerintem majd fog, de te mit mondanál arra a pasira aki ugyan ezt szeretni, azt te hova sorolnád?
2018. ápr. 11. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Komoly kapcsolat, szex nélkül? Az elég fura. Te egy sima barátnőt akarsz (akivel kipróbálnád a smárolást), nem kapcsolatot.
2018. ápr. 11. 03:14
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: Nem tudom, hova sorolnám, mivel ugyanaz a szitu, és a sajátomat se tudom. Ezért kérdezem.

#2: Nem. Azért egy barátság és egy kapcsolat között a szexen kívül is vannak különbségek. És nem az a célom, hogy smároljak egy lánnyal, azt csak azért írtam, mert az a maximum, ami vonz ilyen szinten.

2018. ápr. 11. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Valszeg heteroszexuális és biromantikus vagy. (Mert igen, a kettő el tud térni egymástól.)
2018. ápr. 11. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem is hallottam még ilyenről.
2018. ápr. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!