Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék nálam fiatalabb biszex lányt akivel kipróbálhatnám milyen lánnyal lenni? 25N
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, voltam egyszer lánnyal de az a lány miatt nem maradt túl jó emlék.... Erőszakos és türelmetlen volt. Őt szórakozóhelyen ismertem meg, oda nem is akarok menni inkább. De hol ismerhetnék meg fiatal, akár ugyancsak kezdő 18-25 éves lányokat? Társkeresőn rengeteg a kamu sajnos, elkérnek egy rakat képet, aztán mikor már nem küldök eltűnnek :(2018. máj. 18. 17:42
2/5 anonim válasza:
Először is ne itt keresgélj mert akár rossz vége is lehet:D
Másrészt igazából bárhol csak próbálj meg ismerkedni és persze ne rögtön vágj a közepébe. Legalább annyira ismerd meg, hogy tudd nem fog semmit siettetni vagy erőltetni.
16L
3/5 Vspuma válasza:
Társkereső: ne csüggedj attól, hogy sok a kamu...sok a valós is. Jobb ha türelmes vagy. Ne küldözgess képet első alkalommal, és találkozás előtt érdemes előtte egy (felöltözött) webkamerás (élő) ismerkedést megejteni, mert akkor nem eshetsz pofára ha egy pasi szórakozik veled.
A lényeg, hogy ez nem csak a te esetedre vonatkozik, mindenre... nem szabad elcsöggedni, ha hülyékkel, kamukkal találkozol inkább vagy tiltsd vagy szórakoztasd el magad a hülyeségükkel amig megtalálod azt akivel igazán összhangban vagy.
4/5 golaandi válasza:
Én csak beszélgetni szeretnék arc nélkül, még az is nehéz.
5/5 manly válasza:
Vannak szexpartnerkereső oldalak, ott lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!