Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért tünik el mindenki, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Golaandi kérdése:

Miért tünik el mindenki, ha jelzem, hogy nem küldök képet magamról?

Figyelt kérdés
A tisztánlátás miatt, bi vagyok, van barátom, akivel jól meg is vagyunk. Sokat éjszakázik, így esténként ráérek, de nem is titkolok előtte semmit, tudja a beállitottságom. Egyszerüen csak szeretek beszélgetni más, hasonló beállítottságú lányokkal, nem partnert keresek. De szinte mindegyik szó nélkűl eltünik, nem válaszól. Pedig van pár lány, akivel még szexchataltam is. Én viszonylag hamar kiszűröm a kamukat, másoknak nincs meg ez a női képességük? Gondolom engem is annak tartanak, de könyörgöm, kép nélkúl már nem is lehet baszélgetni?
2018. máj. 4. 21:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jajj, tele van hibával, bocsánat. Biztos a bor teszi :)
2018. máj. 4. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert többségében srácokkal dumáltál, csak nem jöttél még rá.
2018. máj. 4. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
11%

Gyönyörű kapcsolat lehet ^^"

Amúgy meg senki nem akar pasival beszélgetni :D

2018. máj. 4. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem sokaknak van kedve olyanokat szórakoztatni,akinek pasija van csak unatkozik.

2.Nem hiszem,hogy nőkkel szexchateltél,aztán eltűntek,azok bizony pasik voltak.

3. Ha nem küldesz képet azért tűnnek el mert vagy szintén kiéhezett,szánalmas pasik,vagy téged hisznek annak. Ruhás képet küldhetsz,egy lánynak elég leez annyi.

2018. máj. 4. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Még mindig nem értem, hogy a kamu-felhasználókat sokan miért nem képesek kiszűrni egy egyszerű telószám cserével. Ha a vonal mindkét végén női hang csicsereg, akkor kamuzás kizárva és még képet sem kell küldeni, így megmarad az inkognitó. :)
2018. máj. 4. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Talan mert idegeneknek megadni a telefonszamod jo nagy hulyeseg.
2018. máj. 4. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

“ kép nélkúl már nem is lehet baszélgetni?”

A legtipikusabb freudi elírás arról, hogy amit beszélgetésnek szánsz, valójában hova vezet.

2018. máj. 5. 00:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezt tapasztalom. Nagyon sok itt a képvadász, de szerintem ezek mind pasik. Én már azt csinálom, hogy aki képet kér nem is írok vissza, én tűnök el. Beszélgetéshez semmi szükség képre és én sem szeretnék mást. L.
2018. máj. 5. 05:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
mert a kép az első benyomás,írni mindenfélét lehet.
2018. máj. 5. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Van itt azért olyan is, aki megkérdezte, hogy cserélhetünk-e képet, majd, miután válaszotam, hogy igen, lehet, eltűnt.
2018. máj. 6. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!