Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jobb, ha a pasi, aki nektek udvarol, titokban tartja, hogy biszex, ha abszolút hűséges lenne hozzátok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 20:08
11/16 anonim válasza:
"Bár mindez vagy akárcsak a fele igaz lenne."
Akkor minek teted fel a kérdést ha te igazából már eldöntötted hogy titokban tartod, és valójában csak megerősítésre vársz.
12/16 anonim válasza:
A barátommal már féléve voltunk együtt, amikor kibökte, hogy biszex annak ellenére, hogy tudta, hogy gerjedek az ilyesmire.
De legalább elmondta és őszinte volt.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem tartanátok ezután férfiatlanabbnak, nem kívánnátok őt kevésbé?
2018. máj. 13. 10:02
14/16 anonim válasza:
Èn nem tartottam őt ezután kevèsbè fèrfiasabbnak, nem vagyok homofób, meg, mint írtam, èn gerjedek erre.
/L
15/16 anonim válasza:
Van aki férfiatlannak tartja, van aki nem. És ha valaki igen akkor mi van? Jobb ha eltitkolod, és olyannal lennél együtt aki nem lenne veled ha tudná rólad az igazat?
16/16 A kérdező kommentje:
Az olyan lány, akinek ez bejön, sosem facér.😃
2018. máj. 13. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!