Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érdekel az orál fiúkkal (fiúként) akkor egyértelműen biszex vagyok, nem?
egyáltalán nem.
lemaradt mennyi idős vagy, de kamaszként főleg belefér a kíváncsi kalandozás kategóriába. sok srác van, aki serdülőkorában átél ilyen-olyan homokalandot, aztán meg mégse lesz se bisex se meleg, egyszerűen elmúlik ez az iődszaka és kész, vége.
szal semmiképpen se tuti biztos ... ennek megválaszolásához kellene ismerni téged.
Igen,egyértelműen.
Hetero férfi nem akar szopni,sem férfival szopatni,éppen ezért hetero.
akkor egy világ omlana össze benned ha megismernéd a valóságot, de végül is amíg én s etudtam ezt, én se gondoltam volna. nem egy legnagyobb hetero, nőfaló srácot ismerek, aki meg is mondja őszintén h imád fiút szopatni, mert azokat lehet keményebben, a finom szedre meg ott vannak a csajok ... na ettől sztem még nem lesz bi (természetesen fordítva kizárt egy ilyen esetében, de a durvulást meg élvezi ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!