Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az orálra?
Régóta ki akarom próbálni milyen idősebbet le**opni.
A szomszédomban lakik egy idős faszi (kb 50-60 éves).
Nem rég költöztünk ide és néha válltunk pár szót egymással.
Arra lennék kíváncsi valyon megengedné hogy le**opjam.Tudom nem egyszerű úgy hogy én is fiú vagyok, de hátha.
22/f
Szerintem kedveskedj neki, pl. vigyél át neki sütit, egyetek együtt, és kapd el a pillantását, amiből kipuhatolod, hogy tetszel-e neki.
Ha nem nyitott fiúra, akkor felejtős.
Húú, de jó lennél szomszédnak ! Én is 60 vagyok. Pont a korosztályod a kedvencem ! Nekem elég lenne, ha csak céloznál valahogy a szopira, azonnal viszonoznám is ! (Csak nekem is van nejem :( )
Viszont hasonló helyzetben vagyok, mint Te ! Csak korban fordítva. Van egy 20 körüli srác,az utcánkban. Szoktunk beszélgetni, motorokról, kocsikról.(mind ketten motorozunk, van téma.) Nagyon aranyos, kedves velem ! (lehet, csak a korom miatt?) Hogy derítsem ki,rá lenne-e egy-két orálra?
Nincs barátnője, egy haverjával szokott néha együtt motorozni. Persze ez még nem jelent semmit ! Szóval oda-vissza gond az ilyen kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!