Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy vegyem rá pasim, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá pasim, hogy hármasban csináljuk?

Figyelt kérdés
Én nyitott vagyok egy másik lányra de akár egy masik pasira is 😊 Hogy célozgassak rá? Van olyan fiú aki nem szeretné?

2018. ápr. 21. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

engem pl két lánnyal nem izgat..

meg kellene osztanom a figyelmem, és az nem tuti!

ha ott lenne más pasas az annyiból zavar, hogy egymáshoz érünk.. és attól nagyon lelombozódnék.

viszont szívesen nézném, hogy a csajom 1 de akár két másik pasival is szexel egyszerre:)

2018. ápr. 21. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne célozgass, kérdezd meg!
2018. ápr. 21. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezz rá szerinte milyen lehet egy édeshármas.ha kell fiu szivesen megyek,magas izmos vagyok :D
2018. ápr. 21. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Rém egyszerű. Vezesd fel neki a témát: “olvastam a velveten, hogy... te mit gondolsz erről?”. Figyeld hogy reagál, és annak megfelelően haladj a cél felé.
2018. ápr. 21. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

én pattintanálak mint annak a rendje.

Mi hajt arra hogy hármast akarsz? Nem elég jó a szex, vagy már unalmas?

2018. ápr. 22. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Írásod aiapján, te biszex vagy, de a pasidról nem állítható. Én a feleségemet hosszú, türelmes "munkával" vettem rá a 2f+1n felállású hármasra. Szex közben mondogattam neki, hogy milyen jó lenne, ha most egy másik pasi is kényeztetné a farkával. Egy fél év alatt sikerült. Annyira, hogy ő hozta a másik pasit a baráti körünkből.

Próbáld meg szex közben te is mondogatni a pasidnak, hogy mit szeretnél. Arra figyelj, hogy egyszerre csak egyet kívánj. Ha lánnyal kezded, akkor végig azt suttogd a pasidnak, és ne válts át. Utána, ha ez sikerült, ráérsz a két pasis hármast is beadni, ha azt is szeretnéd kipróbálni.

2018. ápr. 22. 07:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kapcsolat lehet ha még beszélni sem mertek egymással...
2018. ápr. 22. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Most nemrég majdnem összejött hogy a legjobb baràtommal elmenjünk egy tök normális párhoz ketten beszàlljunk,mert izgatta a hölgyet a dolog,aztàn a férjet is nagyon,végül a hölgy visszalépett az egésztöl az utolsó pillanatban:( sokan csak addig merészek amig nem történik semmi..nem egyszerü:(
2018. ápr. 22. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

A fiúk megosztottak,nagyon.

Van aki két lánnyal mennyekben érezheti magát.

Van akinek ez túlzott megfelelési kényszer.

Még azért ez a legesélyessebb.

De két tesztoszteron termelővel már nehezebb a helyzet.

Ha biszex a pasid akkor jó elsélyed van de ugye kell hozzá egy másik bisex pasi.Itt belép az, TE mit szólsz ahhoz amikor a két pasid egymással foglalkozik?

De ha a pasid olyan akkor erre az egészre nem sok az esély.

2018. ápr. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!