Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez miért lehet nálam így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet nálam így?

Figyelt kérdés
39 vagyok és kipróbálnám milyen ha megdugnak, fagy egy pasi leszop és forditva, de valahogy csak egy fiatal sráccal erdekelne a dolog. Ez az amit nem ertek. Már több alkalmam is lett volna korom beli pasival kipróbálni, de el sem tudom képzelni, hogy belemennék.A feleségem benne van az anál játékokban és élvezem is ha ingerel, de miztán elélvezek szégyelem magam. Ugy érzem egy fiatal cráccal nem így éreznék. Ez beteges, vagy normális?
2018. ápr. 28. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk így nem vagy egyedül
2018. ápr. 28. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi a problémád a korodbeli pasikkal? Hidd el, ha kezdő vagy, jobb egy tapasztalt, aki odafigyel rád.
2018. ápr. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!