Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol helyeznétek el magatokat a Kinsey skálán?
Nekem egy ilyen teszt ezt adta ki:
Kinsey érték: 5. Alapvetően homoszexuális, erős heteroszexuális beütéssel.
L
Rá kellett gugliznom hogy mi ez, de ez elég nagy baromságnak tűnik...
Vannak preferenciáim, és nem ébredek fel minden egyes nap úgy, hogy pont 50%ig férfiakra, és 50%ig nőkre vágyom, de ettől még 100% biszex vagyok.
én most kitöltöttem, de lehet hogy több változata is van, de ez egy rakás szar. le írja hogy a számozás 1-6-ig van
erre nekem kidobja hogy 22 aszexuális
de lehet hogy a szám mást jelent, de nem vagyok aszexuális, szóval nem pocsékolom többet ilyenekre az időm.
#4 nem is a heterókhoz szólt a kérdés.
5 Elsősorban homoszexuális, csak alkalmi heteroszexuális.
22/L
Én valahol a 4 és 5 között tudnám magam elhelyezni azt hiszem
21f
Nekem ezt írta: "Kinsey érték: 6. Alapvetően homoszexuális, kisebb heteroszexuális éllel."
Nem tudom, mennyire lehet pontos ez a skála, ha az ember minden kérdésre őszintén válaszol. Az addig tiszta sor, hogy biszex vagyok szexuális értelemben, de érzelmileg csak a nők vonzanak, velük tudok párkapcsolatot elképzelni, együtt élni. Ha ez nem így lenne, és férfivel élnék párkapcsolatban, akkor igaznak találnám a skálán kapott értéket. Így humbuk szaga van.
62/F/BI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!