Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hol helyeznétek el magatoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol helyeznétek el magatokat a Kinsey skálán?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok
2018. ápr. 7. 17:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

Nekem egy ilyen teszt ezt adta ki:

Kinsey érték: 5. Alapvetően homoszexuális, erős heteroszexuális beütéssel.

L

2018. ápr. 7. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Rá kellett gugliznom hogy mi ez, de ez elég nagy baromságnak tűnik...

Vannak preferenciáim, és nem ébredek fel minden egyes nap úgy, hogy pont 50%ig férfiakra, és 50%ig nőkre vágyom, de ettől még 100% biszex vagyok.

2018. ápr. 7. 17:36
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

én most kitöltöttem, de lehet hogy több változata is van, de ez egy rakás szar. le írja hogy a számozás 1-6-ig van

erre nekem kidobja hogy 22 aszexuális

de lehet hogy a szám mást jelent, de nem vagyok aszexuális, szóval nem pocsékolom többet ilyenekre az időm.

2018. ápr. 7. 18:01
 4/18 Ramone ***** válasza:
15%
Sehol mert ez a skála csak az agybajos homárok vitafegyvere én meg nem élek ilyenekkel
2018. ápr. 7. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
#4 Tőled már megszoktuk Ramone. :D
2018. ápr. 7. 18:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a skála fokozatait de néhány srácot helyesnek látok de igazán szerelmes lányokba voltam csak, jobban is vonzódok hozzájuk meg jobb is velük minden.
2018. ápr. 7. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Ja és 20/l
2018. ápr. 7. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#4 nem is a heterókhoz szólt a kérdés.

5 Elsősorban homoszexuális, csak alkalmi heteroszexuális.

22/L

2018. ápr. 7. 22:34
 9/18 anonim ***** válasza:

Én valahol a 4 és 5 között tudnám magam elhelyezni azt hiszem

21f

2018. ápr. 8. 00:24
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem ezt írta: "Kinsey érték: 6. Alapvetően homoszexuális, kisebb heteroszexuális éllel."

Nem tudom, mennyire lehet pontos ez a skála, ha az ember minden kérdésre őszintén válaszol. Az addig tiszta sor, hogy biszex vagyok szexuális értelemben, de érzelmileg csak a nők vonzanak, velük tudok párkapcsolatot elképzelni, együtt élni. Ha ez nem így lenne, és férfivel élnék párkapcsolatban, akkor igaznak találnám a skálán kapott értéket. Így humbuk szaga van.

62/F/BI

2018. ápr. 8. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!