Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez csak nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez csak nagyon eros baratsag vagy mar annal tobb?

Figyelt kérdés
1,5 eve legjobb baratommal nagyon eros a baratsagunk mindent egyutt csinalunk meg csaladi nyaralason is ott van velunk. Az elmult hetekben vettem eszre, hogy talan ez mar atment egy csak baratsag hataron mikor egy buli utan otthon mondta, hogy furodjunk egyszerre, oke nem vagyok szegyenlos elotte csak olyan furan jott ez ki. Aztan egy par hete kozel alszunk egymashoz nagyon volt mikor ugy keltem fel, hogy szinte egymason voltunk. Hazibulikban tobbszor volt felelsz vagy mersz jatek es eleg furcsa feladatokat adtak pl nyaljam le a vodkat a hasarol meg ilyenek es lathatoan o is es enis elveztem. Szerintetek ez mar biszexualitas? Elegge osszevagyok zavarodva, volt mar mindkettonknek baratnoje. Par napja mikor nala aludtam mogottem volt alvas kozben es ereztem, hogy felall neki. Eleg fura szitu ez 😂

2018. márc. 24. 18:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, kihagytam, hogy 16/fiu
2018. márc. 24. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ne foglalkozz azzal hogy ezt minek nevezd. Élvezed? Jól esik? Ha igen akkor csináld ami tetszik. :)
2018. márc. 24. 18:32
 3/8 Buran ***** válasza:
100%

Az előttem szólóhoz csatlakoznék: ne címkézd, ne törődj vele, hogy mi ez. Jól esik? Mindketten élvezitek? Ha igen, akkor csináljátok. Ez még lehet egy nagyon erős barátság, de lehet már annál több is. 16 évesek vagytok, ilyenkor az emberi szexualitás nagyon képlékeny dolog, lehet, hogy egyszer-kétszer kipróbáljátok, lesz esetleg egymással egy "jobb nyaratok", majd megy tovább a barátság, de az is lehet, hogy összejöttök. Csináljátok amit élveztek mindketten, a többivel ne törődjetek.

23/F

2018. márc. 24. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A fürdős részig még el is hittem, hogy rólam van szó. 😞

Egyébként viszont csatlakozom az előttem lévőkhöz.

Próbálj meg olyan helyzeteket teremteni, hogy ha ő is úgy gondolja akkor nagyjából egyértelmű legyen, hogy mit szeretnél, de ha mégsem akkor viszont ne legyen gyanús.

2018. márc. 24. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt gondolom, érzezzétek jól magatokat, aztán kész
2018. márc. 24. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell neked ilyen, olyan címke? Címkék nélkül élvezd az életet, tedd meg amit szeretnél, oszt jó napot!
2018. márc. 25. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát izgi. A kérdés, hogy a személye tetszik neked vagy a pasik...
2018. márc. 25. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Cukik vagytok.
2018. márc. 28. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!