Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma srácoknak nagyobb a farka, mint a magyaroknak?
A cigányok Európában "őshonosak". Nyelvészeti kutatások ezt már rég kimutatták. És NEM, NEM az IQ negatív finnugoristák.
De ami a lényeg: a cigányok mérete az európai átlaghoz hasonló. Az már más kérdés, hogy náluk rendkívül elterjedt lett az utóbbi években (évtizedben) a farok vazelinnal való feltöltése a hossz és a vastagság növelése érdekében (előbbire nem sok eredménnyel), ez azonban általában igencsak eldeformálódott, sőt, undorító alakzatokat eredményez. Nem beszélve arról, hogy mivel nem egyszer "túltöltik", az eldurran bennük, ami elég komoly egészségügyi problémákat okozhat, a gyakran igen jelentős fájdalmak mellett.
Szakmámból eredően tudom ezeket, elég sok ilyennel találkoztam már.
Itt mindenki fhasz szakértő ;)
Gyerekek, ha ennyire pajzánnak érzitek magatokat irány a 8ker, s ott lehet méregetni, és feljegyzéseket írogatni ;)
Nem. Fehér vagyok
18cm hossz
5cm vastag
javasolnátok egy szűz passzívnak hogy egy roma sráccal próbálja ki először?
élvezné a passzív?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!