Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuális lányok/fiúk le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális lányok/fiúk le vannak nézve az LMBTQ körökben?

Figyelt kérdés

Valamiért mindig ez az érzésem, mert félek, hogy csapongónak néznek, vagy döntésképtelennek, etc...

Hallottam már egy melegtől azt a kritikát, hogy "kíváncsi hetero", míg heteroktól az, hogy "komolytalan, megbízhatatlan".

Én 23 éves bi lány vagyok, erős női preferenciával -> lényegesen több nő tetszik, mint férfi, hosszú távú kapcsolatot is inkább nő mellett tudok elképzelni, de egy férfiba is tudnék szerelmes lenni. Szerintem ez ennyire egyszerű, de mások nem így látják. Ti mit gondoltok?

2018. febr. 27. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A "B" a biszexuálisokat jelöli. Nem hinném, hogy saját magukat lenézik. :)
2018. febr. 27. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, akkor helyesbítek, LM és hetero körökben, főleg. :D
2018. febr. 27. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
A tisztán melegek (főleg a leszbik) erősen klikkesednek. Aki nem teljes mértékben tartozik közéjük, azt gyanakvóan szemlélik, betolakodónak tartják. A pasikat pedig egyenesen utálják, mint ha ez valami íratlan szabály lenne.
2018. febr. 27. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tisztán leszbikus vagyok és a 2 legjobb barátom fiú. :D Meg nagyon sok fontos ember van az életemben aki fiú, és sok más leszbikus ismerősömnek is. Szóval ez úgy hülyeség ahogy van. Egyáltalán nem utáljuk őket csak szexuális értelemben hidegen hagynak és nem tudnánk beléjük szerelmes lenni.
2018. febr. 27. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja a kérdésre is válaszolok, nekem a biszexekkel se volt soha bajom, a mostani barátnőm is bi és 2 éve együtt vagyunk. És nem nézünk le senkit. Persze nem beszélhetek mindenki nevében, de az én lmbtq ismerőseimtől ilyet nem hallottam még.
2018. febr. 27. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok, nagyjából ugyanabban a cipőben, mint Te - én is a nőket részesítem előnyben, velük tudok hosszútávon kapcsolatot elképzelni.

Annyira nem vagyunk a szívük csücskei a többieknek.. kaptam ezért már hideget és meleget is. Nem egyszer fordult elő, hogy valaki az esélyt se adta meg nekem, hogy jobban megismerjen. Nem feltétlen ismerkedés vagy párkapcsolat szempontjából, úgy alapból sem lehetett velük beszélgetni, mert sztereotípiákra vagy korábbi negatív élményekre alapozva azonnal elkönyveltek engem egy szélkakasnak. Volt olyan is, aki az esélyt azért megadta, de aztán meggondolta magát - amit mondjuk tiszteletben tudok tartani, próbálom nem személyes sértésnek venni. Vannak persze semleges reakciók is, akiket abszolút nem érdekli, kit vagy mit preferálok.

Ezek a címkék, hogy döntésképtelen, hűtlen sajnos rajtunk vannak elég sok ember szemében... de ha ellentétes neművel jössz össze, akkor azért fognak ujjal mutogatni rád, ha azonos neművel, azért. Van kalapja, nincs kalapja :D

Szerintem annak a véleménye nem is számít igazán, aki nem képes elvonatkoztatni és nem ismer meg minket, mint személyt. Sajnos lesznek olyanok, akik rátesznek egy lapáttal ezekre a negatív feltételezésekre, ez ellen nem is tudunk mit tenni. Oda se neki, lesz ez másképp :D

2018. febr. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!