Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy viselnétek, ha a párotok a barátnőjével is néha együtt lenne?
Figyelt kérdés
Csak szexuálisan, érzelmileg nem kötődik hozzá (a barátságtól eltekintve), kizárólag testiség az egész. A kapcsolattal, szexuális életetekkel nincs probléma, csak szeret egy nőnek is örömöt okozni :)2018. febr. 25. 20:55
11/19 anonim válasza:
A barátnőm nunija csak az enyém lehetne.
12/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Biszex pasi vagyok. Ha együtt járnánk, élnénk, Téged mennyire zavarna, hogy havonta egyszer, kétszer elmegyek a barátomhoz, és egy nagyot szexelünk?
Engem pont annyira zavarna, hogy a barátnőddel szexelsz, mint Téged, hogy én meg a barátommal csinálom ugyanazt.
13/19 anonim válasza:
Ha fontos lenne számomra a nő nem tolerálnám. Véget vetnék a kapcsolatnak. Ha csak szexkapcsolat lenne, nem érdekelne.
14/19 anonim válasza:
Vagy hármasozunk is, vagy én is félrekefélek amikor úgy tartja kedvem. Vagy mehetsz isten hírével. :D
16/19 anonim válasza:
Persze, hogy nem zavarna, mert sosem volt senkid szerintem. Minden ertelmes embert zavarna.
18/19 anonim válasza:
Nem minden pasit zavarna hidd el, akinek viszont kisebbségi komplexusa van, vagy nem szeret eléggé azt biztosan, én ki dobnam a pasit
24 bi L
19/19 anonim válasza:
Engem nem zavar de akkor néha nekem is farkas nap kell :D
30f bi-uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!