Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, ti lennétek párkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, ti lennétek párkapcsolatban egy transzexuális fiúval/lánnyal?

Figyelt kérdés

A minap merült fel a kérdés a baráti társaságunkban.

Én is biszex vagyok, viszont én vmiért úgy gondolom, hogy nem tudnék együtt lenni transzexuálissal, bár számomra sem világos hogy miért.

Ti hogy vagytok ezzel?

2018. febr. 24. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés. Biszex vagyok, de fiúval csak szexelek, nem tudnék párkapcsolatban lenni. Viszont egy nőies transzival el tudnám képzelni. :)
2018. febr. 25. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordítva

Legszivesebben egy transzi párom lenne ha találnék olyat aki nem fizetős

Addig meg marad a fizetős réteg

2018. febr. 25. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:

#1- teljesen egyet értek!

Sajnos 0.1% esély van egy igazi nőies transzit találni. Az ilyenek mind fizetősek. :(

2018. febr. 25. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak annyi kitétel lenne, hogy farka van, de a hangja, a viselkedése, a stílusa, a szokásai stb....nőies lenne akkor szó nélkül élnék vele kapcsolatban!
2018. febr. 25. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Női kinézet + farok = tökéletes kompozíció.

Számomra.

2018. febr. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!