Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A transzexuális "shemale"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transzexuális "shemale" lányok hogyan élik meg, hogy péniszük van?

Figyelt kérdés

Ők belsőleg valóban nem különböznek a született nőktől? Nem bántja Őket, hogy férfi nemiszervük van?

És amikir egy szeretkezés folyamán a pasit Ők dugják, vagyis aktív szerepben vannak az hogy lehet?

Gyűlölködő kommenteket kerüljük, köszi!

2017. nov. 2. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
2%
Biztos élvezik, gondolom nem fura nekik, különben tennének ellene.
2017. nov. 2. 13:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Hogy tennének ellene?

Végleges nemi átalakító műtéttel?

Nem vagyok tájékozott, de szerintem az rendkivül drága, nem mindenkinek elérhető... (a többi műtét, stb. is draga de talán nem annyira)

2017. nov. 2. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem élvezik, nekem az egyik álmom az hogy egy shemallel legyek.
2017. nov. 2. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
3# akkor te minimum bi vagy.....
2017. nov. 2. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

A nem àtalakitó mütétet fizeti a TB.

Màrha az illető valóban transz,és nem csak megjàtsza vagy valami haszon/szorakozás stb miatt kívánja női tetstbem folytatni.

2017. nov. 2. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem fizeti a tb! Ez egy legenda. Valamint az egyik legkockázatosabb és bonyolúltabb műtét ami létezik.

Ez nem úgy működik, hogy be megy farokkal és holnap kijön puncival. Hosszú hetekig kell tágítani, stb. A rengeteg műtét között szünetek is vannak.

És igen költséges.

2017. nov. 2. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Kevered a dolgokat.

A shemalek nem transzszexuálisok, hanem qurvák, férfiak, akik mellimplantátumot tetettek be, és szőrtelenítenek.

Nagyon ritkán előfordulnak hermafrodita egyedek, mindkét nemi jelleggel, de tényleg nagyon ritkán születik ilyen, nem ezrével, mint Thaiföldön, Vietnámban, a Fülöp-szigeteken, az éjszakai bárokban.

A transzszexuálisok, ha nincs pénzük a műtétre, maradnak abban a testben, amivel születtek, és utálják a testüket, taszítja őket. Valamennyire különös ez, hiszen, ha női testben van, akkor férfi lélekkel épp nőt keres, ami "kéznél van", de érthető, hogy másik személyre vágyik, nem saját magára.

2017. nov. 3. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát egyetlen előnye van ennek az "abszurd" helyzetnek:

Szerencsétlen fiúk állandóan azon szenvednek, hogy mekkora van nekik, és mért nem kétszer akkora, és mindenkié nagyobb az osztályban, és a többi... Egész nap ezen nyűglődnek, komolyan sajnálom őket már, és örülök neki, hogy én csak hátradőlők, és teszek rá, hogy nekem mekkora, szóval nem kerülök lelki összeomlásba, mert ami azt illeti, nekem már az is bőven túlzás, hogy van egyáltalán...

2017. nov. 4. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!