Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 29 évesen ez normális? Többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen ez normális? Többi lennt.

Figyelt kérdés
29 évesen elkezdtem fantáziálni milyen lehet egy vékony csupasz sráccal együtt hokizni, orálozni. Ez ennyi idősen normális? Kapcsolatot csak lányokkal tudok elképzelni, a pasik nem vonzanak de a helping hand videók pl felizgatnak de nagyon. Normális válaszokat légyszi, idiótákkal tele a padlás...

#Helping hand
2018. febr. 22. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Èld ki.
2018. febr. 22. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Nem normális, VISZONT: nem baj/kit érdekel/miért ne/csináld!
2018. febr. 22. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Ne foglalkozz vele hogy mi a normális.
2018. febr. 23. 07:11
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Hasonló cipőben járok, csak én kimondottan a shemale-ekkel... némyelik olyan baxhatónak néz ki, hogy egyáltalán nem zavaró, hogy ott a péló a lába közt... még k8 is verném neki miközben seggberakom...

De marad fantázia szinten.

2018. febr. 23. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is 29 évesen volt először kapcsolatom nővel, 1-1,5 évvel kezdődött hogy eljátszottam a gondolattal fantázia szintjén,de nem akartam kiélni.Nekem az hizta ki a lépést, hogy találkoztam egy nővel és konkrétan rá vágytam.

A te döntésed hogy kipróbálod-e vagy sem, szerintem várj és ha csak kósza gondolat akkor úgy is el fog múlni,ha pedig nem múlik, akkor előbb-utóbb úgyis felerősödik és ha jön az ideális lépés kipróbálod.

(Ha csak videók izgatnak,érzed,hogy komolyan nem érdekel a dolog, akkor meg ne emészd magad rajta, nem vagy tőle "abnormális", gyakran hozzák példának, hogy az ha valaki szereti a horrorfilmeket még nem egyenlő azzal hogy gyilkos is).

31/N

2018. febr. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!