Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen ez normális? Többi lennt.
Hasonló cipőben járok, csak én kimondottan a shemale-ekkel... némyelik olyan baxhatónak néz ki, hogy egyáltalán nem zavaró, hogy ott a péló a lába közt... még k8 is verném neki miközben seggberakom...
De marad fantázia szinten.
Nekem is 29 évesen volt először kapcsolatom nővel, 1-1,5 évvel kezdődött hogy eljátszottam a gondolattal fantázia szintjén,de nem akartam kiélni.Nekem az hizta ki a lépést, hogy találkoztam egy nővel és konkrétan rá vágytam.
A te döntésed hogy kipróbálod-e vagy sem, szerintem várj és ha csak kósza gondolat akkor úgy is el fog múlni,ha pedig nem múlik, akkor előbb-utóbb úgyis felerősödik és ha jön az ideális lépés kipróbálod.
(Ha csak videók izgatnak,érzed,hogy komolyan nem érdekel a dolog, akkor meg ne emészd magad rajta, nem vagy tőle "abnormális", gyakran hozzák példának, hogy az ha valaki szereti a horrorfilmeket még nem egyenlő azzal hogy gyilkos is).
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!