Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok házas biszex pasi hogy elégíti ki meleg vágyait?
Az én páromnak már annyi is elég volt, ha beszélhetett róla, nyíltan. Mivel nem lett jelölt, aki tetszett neki ("engedtem" volna, sőt, meg is néztem volna :D ) így nem lett semmi belőle. De ha lenne, hát áldásom reá.
De mostanság már nem is foglalkozik a témával.
Sajnos nehezen...
Nehéz megfelelő fiatal fiút találni, még itt Budapesten is, akivel lehetne kicsit ....
Nehezen, úgy mint az előttem író sorstársam.
És általában szintén nős jöhet számításba, aki nem akar velem együtt élni párkapcsolatban!
Én megengedtem a vőlegényemnek, hogy férfiakkal találkozzon.
25/N
Én enyhe bi vagyok. Megoldani nem túl nehéz a fiús szexet, csak sajnos titokban kell megtennem. Jobb lenne hármasban
:)
Beszéltem a feleségemmel az illyes előéletemről és vágyaimról, amivel neki semmi problémája nincs, de sajna Ő mereven elzárkózik a hármasban történő "megvalósítástól". Így néha néha titokban szopatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!