Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A puncinak vagy a faroknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A puncinak vagy a faroknak van jobb íze?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Kezdő bi vagyok de a pénisznek sokkal jobb íze van.
2018. febr. 22. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Bár a puncit még nem kóstoltam, de a farok a legjobb ízű dolog a világon.

Akár 1 óráig is ízlelgetném.

20f kecskemét

2018. febr. 22. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Egyértelműen a "faroknak"...

Képes vagyok rákig is szopni...

2018. febr. 22. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

"60as fiucska 😀"

:DDDD

Hogy a kérdésre is válaszoljak, mindkettőnek finom íze van, de mostanában a farokra vagyok jobban beindulva.

2018. febr. 22. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Én biszex vagyok és valahogy a farkat jobban szeretem ízlelgetni, meg olyan kellemes ahogy a makk a számban van és a fitymaféknél járatom a nyelvem hegyét. (Meg persze annak is akinek csinálom.) Egyszerűen bejön hogy csókolgatom, szívogatom és az is ahogy elélvezéskor a számba ömlik a langyos sperma. És mindez olyan megelégedéssel tölt el, hogy örömet okozhattam.

24/F

2018. febr. 22. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő kellemes, a punci mindig jó és még változik is az íze a ciklus előrehaladtával, vicces. :) A sperma ízét és állagát viszont utálom.
2018. febr. 23. 02:23
 17/18 K.L.Kiss ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdésre nem lehet egyértelműen jó választ adni.Mint ahogyan arra sem, hogy az alma, vagy a körte a finomabb. Először is azért, mert mindkettőből sokféle van, másodszor pedig azért, mert a szexszel kapcsolatos érzések sokkal inkább szubjektív és hangulati eredetűek, mint objektívek. Ha egy 80 éves aszott, bibircsókos öregasszony puncija ugyan olyan ízű lenne, mint egy gyönyörű 16 évesnek, akkor sem nyalnád olyan élvezettel és jóízűen.
2018. febr. 23. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden embernek más az íze és nem attól függ, hogy nő vagy férfi-e az illető. Elsősorban az egészségügyi állapoton és higiénián múlik, meg közrejátszanak olyan dolgok, mint az étkezés és az esetleges káros szenvedélyek (dohányzás, alkohol, illegális drogok) is...

Szóval ennek tudatában lehetetlen ezt a kérdést megválaszolni, mivel nem minden punci egyízű és ugyanúgy nem minden farok sem egyízű.

2018. febr. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!