Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játsza a nagy heterót az a férfi aki dugatja/dugatná magát és farkakról ábrándozik?
Mert szégyelli,magának sem meri bevallani,hogy bi.
Szerintem is szánalmas ez a sok:"heteró vagyok de f aszt akarok szopni!" kérdés.
1. Szóval szerinted az a férfi férfiatlan, aki hagyja hogy a seggébe bármit betegyenek? Illetve az már nem viselkedhet férfiasan, tökösen, magabiztosan?
2. Én nem játszom a macsót, de rólam ugyanúgy az ég világon senki nem tudja, hogy biszex vagyok a családi, baráti, ismerősi körömben és ez így van jól.
3. Én is úgy vagyok biszex, hogy az utcán a nőket nézem meg, minden férfira akivel valaha voltam jut mondjuk 4 nő akivel voltam, férfiba nem tudnék szerelmes lenni, stb. És ezzel nem rejtegetek semmit, egyszerűen csak nem 50-50 arányban vagyok bi, de attól még szeretek néha srácokkal is dugni.
Remélem jól értelmeztem a kérdést.
Senkit nem lehet elítélni azért, hogy mit élvez, őt mi teszi boldoggá. Egy biszex pasi számomra is inkább szimpatikus.
Az zavar hogy színészkedik, megjátsza a macsó heteroszexuális férfit, hogy képmutató, hazug viselkedésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!