Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bentlakásos egyházi suli koleszában volt akinek volt sex, cumi, maszti?
Az egyik csajjal esténként nyaljuk egymást :)
L
Csak megszálltam ott mert tavaszi szünet volt és így kiadták az üres koliszobákat. Akkor voltam 26. A szoba eleve vicces volt mert voltak kint kis szent képek meg szóval nem egy tini fiú szoba feeling volt. Inkább nyomasztó.
A koliban gimis srácok. Most nem beszólásból de a felére rámondtam volna hogy meleg, de az a nyomi fajta. Tudjátok akit a suliban is piszkálnak.
Na egy ilyen srác kellett megmutassa a szobám és ha kellett valami őt kérhettem pl ágyneműt ő hozott, wifi kódot, stb. A lényeg a lényeg, hogy a 2. napon a srácot megdugtam. 2x is aznap. De aztán jött a csavar. 6 napot voltam ott ugyanis. Másnap egy másik fiú hozta a váltás törcsit mert Erik elment valahova. Azonban ez a fiú konkrétan megkérdezte, hogy vele is akarom-e amit Erikkel. Hát akartam :D Amúgy a srácnak meglepően nagy farka volt.
Sajna több kaland nem volt. Pontosabban Erik mikor visszajött 1x még leszopott. Majd facen bejelölt és letiltott 2 nap múlva amit a mai napig nem értek :D Hát ilyen élményem volt. Ja meg a zuhanyzásnál pont volt bent 4 srác. Én olyan sokáig tartó törölközést még nem láttam mint amit ezek műveltek.
Ugyan én nem bentlakàsos suliba jàrtam, csak egy "sima" evangélikus gimibe, de sokszor beszélgettünk róla, hogy kíváncsiak lennénk rá, hogy egy államiban is művelik-e azt amit itt mi....
Persze tudom, h nem az evangélikus felirattól függenek a dolgok, de jól megválogatták, h kiket vesznek fel. Kellett egyházi ajànlás meg minden kutya füle.
Konkrétan, h a koleszban mik történtek, arról nem tudok, de éjszakai futóversenyekről, sportnapokról, karitatív napokról vagy épp éjjeli bibliaiolvasàsokròl (!!!) mesélhetnék
Komolyan a mai napig nem hiszem el, hogy a tanárok nem tudták, h hová tűnik el időközönkènt a diákok x része, miközben ők a túlbuzgó diákokkal a bibliát olvasták fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!