Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kapcsolatban élek, de nem múlik el a vágy. Nem tudom mi lenne a helyes ebben a helyzetben. (Lent részletesebben)
A biszex férfiak többségének szerintem tényleg nehéz dolguk van.
Én melegként ezért is nem jönnék össze velük. Mindig bennük lenne az a vágy, a nök iránt... és, aki nem elég gerinces, öszinte vagy ERÖS, az meg is csalna.
Ès NEKEM AZ ROHADTUL esne, már bocsánat. Én személy szerint azt tartom a legmocskosabbnak, mert ez az értékrendem.
Na és szerintem pontosan itt a pont.
Aki irta, hogy évek óta csalja a feleségét: miért nem volt benne annyi gerinc, hogy az elején tisztázza vele? Az is lehet, hogy a nö bele ment volna. De igy, eltitkolva és átverve a másikat szerintem a legrosszabb.
Kérdezö, ha van benned annyi bátorság még most az elején tisztázod a növel a játékszabályokat. Lehet, hogy kidob, de legalább tiszta marad a lelked... mi a fontosabb neked?
Ez már bőven 1 éves kérdés, de gondoltam írok, mert ismerek hasonló helyzetben lévő fiút, sőt, baráti kapcsolatban vagyok is vele, és amúgy is sok ilyen biszex fiú/férfi van a világban, nem vagy egyedül.
Te sosem fogod tudni elnyomni a vágyadat az egyik nem iránt, még ha megkérnek sem. Ha éppen barátnőd van, akkor tőle megkapod az egyik részét az életednek, a heterósat, a lányosat, de a másik feled kívánja a fiúkat is, nem? Bárki bármit mond, te ettől nem leszel rossz ember, egyszerűen ilyen vagy és kész. A te boldogságod abban teljesül ki, hogy fiúval is vagy néha, de alapvetően lányokkal szeretsz lenni. Ha meggátolnak téged abban, hogy kiéld azt az érzelemmentes homo vágyadat, te nem leszel boldog. Egy kapcsolatnak az a lényege, hogy mindkét fél jól érezze magát, nem? A barátnőddel jó a szex, jó az intimitás, ezért nem akarsz más lányt, az tényleg megcsalás lenne, mert őt akarod pótolni, de ha fiúval vagy, az más egy kicsit. Én melegként ezt nem tudom átérezni teljesen, de elfogadom. Egy kapcsolatban az őszinteség és a kommunikáció fontos, ezért inkább a probléma az, hogy ezt nem beszéled meg a barátnőddel, és a háta mögött csinálod. Lehet nem fog ebbe belemenni, de akkor jobb lenne egy olyan (akár biszex) lány, aki érti ezt és túl tud azon lépni, hogy néha fiúval kalandozz. Egy kapcsolatban adunk a másiknak, nem elveszünk tőle, de nyilván mindent nem tudunk megadni a párunknak, és sosincs olyan, hogy a két fél mindenben passzol. Ha megtiltja neked a barátnőd ezt, akkor egy idő után te frusztrált leszel, tényleg meg fogod csalni akár, veszekedések lesznek, és jön a szakítás. Olyan ez, mint amikor a barátnők "megtiltják", hogy a párjuk a haverokkal iszogassanak, vagy elmenjenek egy meccsre, mert ők nem szeretik azt, és különben is legyenek együtt kettesben mindig.
Ha a háta mögött csinálod se legyen bűntudatod, mert ez egy mellék dolog szerintem, csak ne derüljön ki, és direktben ne bántsd meg a barátnőd.
Ha lenne egy biszex barátom, vagy legalábbis ismerkednék vele, ezt mindenképpen megbeszélném vele, hogy ő mit szeretne, és szerintem belemennék, hogy néha lánnyal is legyen, hiszen ezt én nem tudom megadni neki, de nem akarom hogy miattam ne legyen boldog és teljes az élete. Eleve fiatal vagy, szerintem most kell élned és tapasztalnod igazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!