Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olaszországban a tengerparton a szép tesű pasik lehetnek melegek vagy biszexek?
Figyelt kérdés
Van rá valami esély? Vagy az olasz padikról vmi tény v ismertető ha olyanok?2014. júl. 22. 23:05
1/5 anonim válasza:
szerinted az olasz pasik csak heterók lehetnek? erre van szabály? vagy ajh, nem értem az ilyen kérdéseket
ugyanannyi esély van rá, hogy meleg, vagy biszex, mintha Mo-n járnál
2/5 anonim válasza:
Amelyiknek nincs a homlokára írva annál reménykedhetsz. :D
3/5 anonim válasza:
Kb annyi az esély rá, mint bárhol máshol...
4/5 anonim válasza:
NEM , nem annyi az esély ! Pontosan Olaszban van a legtöbb meleg, vagy bi hapsi ! Eléggé meg lehet rajtuk látni, nem nagyon titkolják. Elég sokat jártam Olaszban, az elmúlt években, tapasztaltam személyesen.
5/5 anonim válasza:
Hát melegként csak megerősíteni tudom. Volt hogy egy szicíliai halaszfaluban nézett engem egy szőke hajú, kék szemű - vélhetően normann leszarmazott - macis srác és rámírt Grindren. Akkor másik helyen szintén Grindren volt egy nagyon szép srác de hát írta hogy a mamma nincs itthon. Vele nem találkoztam, mert nem megyek lakásra. Volt hogy az utcán egy pár kez a kézben ment delen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!