Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Mindigis csak lányokkal voltam eggyutt viszont pár hete elkezdtem arra vágyni milyen lehet egy fiuval lefeküdni akár aktiv vagy passzív szerepben vagy akár csak orálisan kielégiteni valakit és fordíta és azota csak erre tudok gondolni hogy ki kellene probálnom és ahogy rágondolok kb egyből feláll nem tudom,hogy csak a gondolat izgat ennyire vagy tényleg erre vágyom.Ha mással is történt már ilyen érdekel,hogy ő mit csinált.23f2018. febr. 2. 15:51
1/9 anonim válasza:
Biszex vagyak. Probald ki, aztan megtudod milyen jo. 24/F
2/9 anonim válasza:
Velem is így volt, most azon vagyok hogy végre szophassak
20f kecskemét
3/9 anonim válasza:
Hasonlóan voltam, volt egy-két kalandom, én nem bántam meg, valószínűleg folytatni is fogom. Próbáld meg végiggondolni, mit éreznél utána, minden ember más.
25/f
4/9 anonim válasza:
Detto. Csak nővel voltam, nem tudom elképzelni, higy egy férfit megcsókoljak vagy lefeküdjek.
De a gondolattól is feláll a farkam egyből, hogy egy nagydarab férfi vastag farkát a torkomig bekapjam aztán lenyeljem.
5/9 anonim válasza:
Én is voltam ebben a szituban... és kipróbáltam, amiből olyan élmény lett amit sosem felejtek el.
37/bi
6/9 anonim válasza:
Én is sokáig agyaltam, hogy megtegyem, vagy ne. Aztán megtettem. Azóta se tudok leszokni róla, de nem is akarok.
8/9 anonim válasza:
Engem a pasi szerep vonz. Pesti fiatal vèkony sráccal. Jó penne kipróbálni.
9/9 anonim válasza:
Én nagyon régóta szerelmes vagyok egy fiúba aki kb úgy van mint te és annyi idős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!