Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok lányok, ha bepróbálkozna nálatok egy nagy jó pasi, aki kedves és értelmes is, de megtudnátok róla, hogy a múltban sráccal is szexelt?
megdöbbentő hogy a hatoson és kilencesen kívül milyen nem jellemzem inkább ízlésük van a nőknek:(
a lányok lezbizését nem lehet ide sorolni ők attól még megőrzik a nőiességüket de egy férfi is? szerintem nem
" De az miért nem undorító, ha egy nő cumizik egy férfinak?"
Akkor ennyi erővel maga a szex is undorító, nem? Persze hogy nem undorító, ahogy az orális szex sem, de nem mindegy hogy kik között történik. Egyszerűen nem a legvonzóbb dolog ha egy lánynak vizuálisan megjelenik ahogy a pasija leszop egy másik pasit. Nem férfias dolog hogy egy férfi hagyja hogy seggbe dugja egy másik férfi.
Ellenben a pasik izgatónak találják a lányokat együtt. Ez azért van így mert így gondolja a legtöbb ember.
Megjegyzem, tapasztalatból tudom hogy egy nő nem veszti el a nőiességét ha másik nővel van együtt.
Legalábbis nem minden esetben. Lehet így is, úgy is csinálni - úgymond mindkét 'szerepeben' saját döntés, hogy megtartom-e , vagy lemondok a nőiségemről. Fejben dől el, nem a cselekedetekben. (legalábbis én ezt tapasztalom)
18/LL
Arra nem gondoltál hogy te gondolod rosszul? Ki tudja lehet hogy a valóságba ezerszer nőisebb mint te. Nem tudhatod, így egy internetes válasz alapján.
El kellene fogadnod hogy van a te véleményed és az is lehet hogy rengetegen osztják még a te véleményedet, de ez akkor sem lesz általános igazság, ha fejen állsz akkor se, mert rengetegen meg pont nem így gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!