Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ettől biszexnek számítanék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől biszexnek számítanék?

Figyelt kérdés

Ha benne lennék egy olyan hármasban amiben egy nő és egy transzi van (legyen egy ilyan Jane Marie kinézetű transzi aki ténylegesen hasonlít egy igazi nőre). A transzi farkához/seggéhez hozzá nem érnék (maximum szopatnám).

Izgatna hogy ketten dugunk egy csajt, de nem tudnék egy hármast bevállalni úgy hogy rajtam kívül van mégegy igazi férfi.

2017. dec. 30. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Határeset. Mivel igazából nem ő izgatna, meg vele nem is létesítenél semmi szexuális dolgot csak valamiért izgat hogy legyen ott. Azért 1000%ba nem vagy hetero.
2017. dec. 30. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Most azt várod, hogy itt valaki megnyugtasson, hogy nem vagy biszex?
2017. dec. 30. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:

nem várom :D csak kíváncsi vagyok mert tudtommal a biszex definíciója az hogy valaki vonzódik a saját és az ellenkező neméhez is.

de én nem vonzódom az ellenkező nemhez

2017. dec. 30. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vonzódsz az ellenkező nemhez, akkor nem biszex vagy hanem homoszexuális.
2017. dec. 30. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:
basszus elírtam, azonos nemet akartam írni
2017. dec. 30. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp van bi hajlamod, semmiképp nem heterora vall

Mondjuk ha Jane Marie ott lenne mellettem és nem dugnám meg abba beleőrülnék :) de nem is vagyok hetero

Bár az én kedvencem Angeles Cid, páromnak is elfogadnám

2017. dec. 30. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én biszex vagyok, de a transziktól frászt kapok :D
2017. dec. 30. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Van némi bi hajlamod, de ez miatt nem kell aggódnod.
2017. dec. 31. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!