Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexnek számít ha kíváncsi vagyok milyen lehet egy lánnyal? 22L
Figyelt kérdés
Nem akarnék semmi kapcsolatot meg nem vonzódok a lányokhoz csak a szexben izgat hogy milyen lehet egy lánnyal.2017. nov. 18. 14:44
1/9 anonim válasza:
Ha érzemileg izgat,lehet,de így nehéz megmondani. Szerintem ki kéne próbálnod,és akkor tudnál dönteni,de valószínű,ha már csak a gondolat is izgat. Nincs ezzel semmi baj,és szerintem ne is nyomd el magadba ezt az érzést,hanem tapasztald meg.
2/9 anonim válasza:
Igen. Egy heteró nő el sem tudja képzelni, vagy ha igen undorodik a nésik nem szexuális közeledésétől.
3/9 anonim válasza:
Mindenki, aki vonzódik érzelmileg és/vagy szexuálisan a saját neméhez, az biszex. Kár ez túlragozni.
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem ha kipróbálod kiderül, addig ez így nem jelenthető ki, mert lehet azután azt mondod, hogy soha többet.
5/9 anonim válasza:
Esélyes, de biztos csak azután lesz, ha kipróbálod, és utána is vágysz rá, hogy nővel szexelj.
6/9 anonim válasza:
Van rá esély. Aki hetero az nem kérdőjelez meg ilyeneket. Ha már gondolkodsz rajta az már jelent valamit és ezt tapasztalatból mondom. 21/L/bi
7/9 anonim válasza:
Én sosem próbáltam semmit lánnyal, lehet hogy nem is fogok, de biztosan tudom, hogy bi vagyok. 24/L
8/9 anonim válasza:
És honnan tudod, ha ennyire biztos vagy benne, hogy sosem csinálnád?
9/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy sosem csinálnám lánnyal, hanem hogy lehet, hogy sosem fog rá sor kerülni :D Komoly kapcsolatban vagyok pasival, de attól még tudom, hogy lánnyal is pont ugyanígy együtt tudnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!