Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én mi lennék? (Bővebben lent)
Sokan felteszik itt azt a kérdést, hogy ha benne lennének közös recskázásban akkor ők kíváncsi heterók lennének?
Felteszem én is a kérdést, kicsit másképp.
Meleg vagyok, soha nem vonzódtam a nőkhöz, írtózom attól, hogy az ellenkező nemmel bármilyen szexuális kapcsolatom is legyen, pláne nem smárolni, ölelkezni.
Viszont, ha melegként megfordulna az a fejemben, hogy kipróbálnám milyen érzés lehet az ellenkező nemmel egy közös maszti, akkor mi lennék? Kíváncsi meleg? kíváncsi heteró, vagy esetleg kíváncsi biszex? :)
Én pont ilyen vagyok :) Melegnek tartom magam de egyszer kipróbálnám lánnyal, tényleg csak kipróbálás szinten :)
22/F
Mi lenne HA megfordulna a fejedben? Akkor nem lennél meleg, hanem biszex de az ugye nem te lennél. Neked nem fordulna meg a fejedben, ezért vagy meleg, mert semmi élvezetet nem ad ha egy nő melletted masztizik.
"Viszont, ha melegként megfordulna az a fejemben, hogy kipróbálnám milyen érzés lehet az ellenkező nemmel egy közös maszti"
De nem fordult meg és nem is fog hiszen meleg vagy.
Te is és a kérdező is olyan biszex, aki párkapcsolatot csak férfivel tud elképzelni, létesíteni, de ott van bennetek, hogy milyen lehet egy nővel. Először csak a közös maszti, később akár ennél több is. Ez ugyanolyan, mint a heteróknál, hogy ő aztán full hetero, de kipróbálna fiúval/férfivel egy-két dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!