Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor én mi lennék?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én mi lennék? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sokan felteszik itt azt a kérdést, hogy ha benne lennének közös recskázásban akkor ők kíváncsi heterók lennének?

Felteszem én is a kérdést, kicsit másképp.

Meleg vagyok, soha nem vonzódtam a nőkhöz, írtózom attól, hogy az ellenkező nemmel bármilyen szexuális kapcsolatom is legyen, pláne nem smárolni, ölelkezni.

Viszont, ha melegként megfordulna az a fejemben, hogy kipróbálnám milyen érzés lehet az ellenkező nemmel egy közös maszti, akkor mi lennék? Kíváncsi meleg? kíváncsi heteró, vagy esetleg kíváncsi biszex? :)

2017. dec. 27. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg is válaszoltad, kíváncsi meleg.
2017. dec. 27. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi meleg, kb. Mer ugye te nem érnél hozzá? Akkor ennél semmi több.
2017. dec. 27. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy lehetnék kíváncsi meleg, ha egyszer az ellenkező nemmel szeretnék egy ilyet kipróbálni?
2017. dec. 27. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudom elképzelni, hogy Neked, mert meleg vagy, sikerülne felizgulnod arra, hogy egy nő masztizik melletted, vagy veled szemben. Így a közös masztinak nem sok esélyt adok. Ha mégis összejönne, akkor nem meleg vagy, hanem olyan biszex, aki 90-95 %-ban a férfiakhoz vonzódik, és kapcsolatot is csak férfivel tud elképzelni, létesíteni.
2017. dec. 27. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ilyen vagyok :) Melegnek tartom magam de egyszer kipróbálnám lánnyal, tényleg csak kipróbálás szinten :)

22/F

2017. dec. 27. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne HA megfordulna a fejedben? Akkor nem lennél meleg, hanem biszex de az ugye nem te lennél. Neked nem fordulna meg a fejedben, ezért vagy meleg, mert semmi élvezetet nem ad ha egy nő melletted masztizik.

"Viszont, ha melegként megfordulna az a fejemben, hogy kipróbálnám milyen érzés lehet az ellenkező nemmel egy közös maszti"

De nem fordult meg és nem is fog hiszen meleg vagy.

2017. dec. 27. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Te is és a kérdező is olyan biszex, aki párkapcsolatot csak férfivel tud elképzelni, létesíteni, de ott van bennetek, hogy milyen lehet egy nővel. Először csak a közös maszti, később akár ennél több is. Ez ugyanolyan, mint a heteróknál, hogy ő aztán full hetero, de kipróbálna fiúval/férfivel egy-két dolgot.

2017. dec. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!