Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös recska hogyan?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni milyen egy másik sráccal együtt recskázni. Mindegy lenne kivel csinálnám, csak hasonló korú legyen. De van egy nagyon jó barátom, legjobban azzal szeretném. Csak nem merek kezdeményezni. Aki már részt vett ilyenbe hogyan jött létre? Esetleg hogyan vegyem rá, hogy közösen csináljuk?2017. dec. 27. 09:30
11/21 anonim válasza:
2. és 5. hozzászóló ötlete nagyon tetszik és jó ötlet lehet a bátortalan kezdőknek, hajrá !
12/21 anonim válasza:
És akkor ha mar megvannak az amúgy kiraly ötletek, jöhetnek a tapasztalatok! Ki volt mar ilyenben, hogy kezdtétek, mi lett a vege, artotte a barátságotoknak?
14/21 anonim válasza:
Aki szívesen kipróbálná, és max 25 éves, az írhatna. Nem igéret, cska egy talán, esetleg beszélgetés :)
15/21 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy jó barátodnál ne kezdeményezz,mert ha nem tetszik neki az ötlet,akkor nagy eséllyel elveszíted mint barátot!
17/21 anonim válasza:
Én csak úgy mondtam amikor a szexről beszéltünk. Bejött.
18/21 anonim válasza:
Ha nem biszex az a haverod, szerintem nem tetszene neki az ötlet
Legalábbis nekem nem tetszene
18/F
20/21 anonim válasza:
Szombathelyről valaki aki hasonló korú?:D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!