Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szexuálisan felizgult állapotb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan felizgult állapotba lehetett, és vajon ennyi ezt kiválthatta?

Figyelt kérdés

Egy munkatársamról van szó, 29 ff-ról. Én 23 éves nő vagyok.

Előzetesen annyit, hogy én mikor odakerültem és megláttam ezt a srácot, nagyon megfogott mind külsőre mind amit így láttam a személyiségéből. Sajnos ki is ült rám, az arcomra is a növekvő vonzalmam felé, amit észre is vett minden bizonnyal... de akkoriban még sztem csak mulatott rajta, hogy az egyszerű jelenlétével mit vált ki belőlem (elpirulás, zavarba jövés). Aztán idővel visszafogtam már magam, nem szűnt meg a vonzalmam felé, de már nem estem hasra tőle úgymond, és a pirulás sem kapott el. Azután egy jó ideje mostmár én furcsállom az ő viselkedését, ami egyre inkább árulkodik az ő vonzalmáról is felém. Mintha ő kerülne zavarba a közelemben, ha meglát. Másabb ezt nyil1ánvalóan érzem. Valami lehet (már) nála is. Gyakran összetalálkozik a tekintetünk, keressük egymás pillantását. Bár az utóbbi időben mintha inkább "rejtkőzködne" úgymond előlem, kerül és közelről a tekintetemet is kerüli.

Nos, és akkor a story:

2 műszakban dolgozunk az adott melóhelyen, de mi ketten nem egy műszakban már egy jó ideje. Műszakváltáskor szokott lenni egy rövid kis megbeszélés, a két műszak dolgozóinak közösen, amikor a művez elmondja a fontosabb infókat, instrukciókat, a napi terveket, stb. Nos, ilyenkor általában mintegy kör alakban állunk és középtájt a művezetők. A minap szintén sor került egy ilyen megbeszélésre a két műszak dolgozóinak, amikor is mintha fura dolgot észleltem volna efelől a munkatársam felől (óvatosan azért néztem a reakcióit a körben állva... :) ). Mintha feszengett volna, egyszer hol bámult felfelé, hol meg lefelé a földre, és olyan fura képeket vágott, mintha... na ne szépítsük, mintha tartani akarná magát, visszafogni, ilyen "kínos szenvedős" grimasszal. Mintha zavart lett volna kicsit. Nem tudom csak nekem tűnt-e fel ez az egész, mert nekem nagyon... Azt nem nagyon vizslattam, hogy a nadrágja dudurodik-e, de mindenesetre ott szorongatott egy mappát (A/4-ES mappa/) a kezében, maga elé tartva. Nekem az az erős feltevésem, hogy izgalomba jött tőlem, ott mindenki előtt... De csupán attól, hogy rám pillantott. Ennyire vonzódna hozzám, ennyire kívánna (már)?!

Aztán ezt sem tudom hova tenni, de még ekkor odaszólt (sztem neki) egy kollégája (poénból?!) vmi ilyesmit, hogy "engedd ki nyugodtan...". Ez mégis mi volt?

Az amire gondolok? És tényleg csupán attól, hogy én is ott voltam és láttuk egymást, felizgult volna?

2017. dec. 22. 22:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

jólvanna, nem kell oltogatni!!

akkor én is én voltam ott a szituban, aki csak így olvassa az kivülálló, aki nem volt ott

de mindegy is, lassan abbahagyom a találgatást, törént ami történt.

2017. dec. 23. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem oltogatásról van szó.

Csak jobb, ha korábban veszed észre magad, mint hogy beégnél.

Ez egy teljesen egyértelmű helyzet. Vagy egy “galamb” kínozta, vagy kakilnia kellett. Tökéletesen és totálisan világos.

Az, hogy te mit képzelsz bele, elég ciki.

2017. dec. 23. 15:57
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem oltogatásról van szó.

Csak jobb, ha korábban veszed észre magad, mint hogy beégnél.

Ez egy teljesen egyértelmű helyzet. Vagy egy “galamb” kínozta, vagy kakilnia kellett. Tökéletesen és totálisan világos.

Az, hogy te mit képzelsz bele, elég ciki.

#12-es:

Jó, lehetséges hogy mellélőttem a teóriámmal... ezt elfogadom, miután többetek is ezt mondja.

Viszont ami a "beégést" illeti, ezzel most maximum előtettek égtem be. Mással nem osztottam meg ezt a gondolatmenetemet. Az említett illetőnek sem lehet halvány fogalma sem arról, hogy miként értelmeztem a számomra fura viselkedését.

2017. dec. 23. 16:23
 14/15 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Szerintem, az, hogy a főnököd, épp, hogy nem gátolná meg semmiben, sőt!
2017. dec. 23. 18:52
 15/15 A kérdező kommentje:

mantis religiosa,

hogy érted, ezt hogy "sőt"? :D érdekelne...

2017. dec. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!