Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero srácok, ha van egy bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácok, ha van egy bi ismerősötök, aki bevallaná, hogy szexuálisan vonzódik hozzád?

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik hetero ismerősöm nagyon, fantáziálok róla, hogy orálisan kielégítem, stb. Iszonyú jó pasi, jóba is vagyunk, vsn rá esély, hogy lehet valami??

2017. dec. 14. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
2%
Nálam semmi esélyed sem lenne.
2017. dec. 14. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Nálam lenne esélyed, pedig szerintem hetero vagyok.
2017. dec. 14. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kis egófröccs lenne. Hiszen még ha nem is vonz, akkor is jól esik tetszeni.

De nem lenne semmi más belőle...

Ellenben lehet hogy benne vannak hajlamok.

2017. dec. 14. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Ha 100%-ban megbízom az illetőben, akkor lehet, hogy engedném neki azt, hogy kielégítsen, ha nem vár érte semmilyen viszonzást.

Viszont ha hozna egy lányt is, aki levetkőzik, és közben vadul csókol

2017. dec. 14. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Ha 100%-ban megbízom az illetőben, akkor lehet, hogy engedném neki azt, hogy kielégítsen, ha nem vár érte semmilyen viszonzást.

Viszont ha hozna egy lányt is, aki levetkőzik, és közben vadul csókol, de minden mást a srác csinál, abba sokkal könnyebben belemennék.

40/F

2017. dec. 14. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha hetero lennék, és engedném, hogy egy másik srác orálisan kényeztessen, azonnal elkezdenék gondolkodni, hogy valóban hetero vagyok-e. De bi vagyok, így a kérdés fel sem merülhet.
2017. dec. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!