Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nézem meg a csávókat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézem meg a csávókat?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és pl videókban vagy utcán is megszoktam nézni férfiakat. persze nem a seggüket vagy ilyet hanem arcot meg max öltözködést. az tudni kell rólam hogy apám kamionozott ezért 18 éves koromig kb 5-6-szor láttam. nem is nagyon foglalkozott velünk.vagy mert nincs megfelelő apaképem vagy talán azért nézem meg őket mert nincs önbizalmam és nem vagyok elégedett a külsőmmel és rájuk szeretnék hasonlítani? illetve sokszor van hogy pont akkor nézek rájuk mikor csak úgy megharapom a szám és rohadtul idegesít. lehet ez utóbbi csak egy furcsa véletlen? kérlek segítsetek előre is köszi.
2017. dec. 17. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Ezt neked kell tudnod.
2017. dec. 17. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Útkeresés, látens biszexualitás, apahiány, stb, szerintem ilyesmi okok lehetnek a háttérben. Lényeges hogy ezek miatt eszedbe ne jusson saját magadat megvetni lenézni.
2018. jan. 14. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha apukád nem vett részt a felnevelésedben, akkor nagy valószínűséggel azért érdekelnek a pasik és érdekelni is fognak egyre jobban. De ezt így kell elfogadni !
2018. jan. 14. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Apahiány! Ismerős érzés a számomra, de nekem még rosszabb volt, mert apám a 2. születésnapomon meghalt. Utána nem volt férfi a családban, valószínű, ez is oka annak, hogy biszex lettem.
2018. febr. 6. 05:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pontról pontra ezt élem át én is.

Sokáig vívbódtam mi lehet, de arra jutottam ,hogy valami minimális biszexualitásom van, de az nagyon enyhe, illetve főleg azért nézelődök ,emrt nem vagyok elégedett a külsőmmel ,arcommal, öltözködsemmel, hajammal, és keresem azt, hogy "na igen, ilyen akarok lenni".

DE mire erre eljutottam...sok idő volt.

Ha gondolod vesézzük ki, és írj :)

25/f

2018. febr. 6. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

# 5. nagy az összhang a kérdezővel !

Szerintem a "kivesézzük"- ből egy szopás lesz a vége !

De egészségetekre !

Én 60 vagyok, lennék az "apátok "

2018. febr. 6. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

.......................... 😊

Sajnálom hogy a 60 évhez nem jár alapból tapintatosság és kedvesség. Dehát minde kinek más lapot oszt a sors :)

5. Voltam.

Kérdező: írj ha gondolod, de megbeszélni, nem "szopni".

2018. febr. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!