Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon sok emberrel voltam már együtt, ez mennyire hátrány?
16 éves koromban voltam egy lánnyal akivel pár hónapig együtt voltunk. Utána 17 évesen lett az első barátom vele 2 évig jártam. 20 évesen volt két rövidebb 'kapcsolatom'mindkettő lánnyal volt,de nem jött össze komolyabb..aztán nem sokkal később lett megint egy barátom akivel másfél évig voltam együtt. Most volt nem rég egy megint egy barátnőm,de szakítottunk pár hónapja a távolság miatt.
Szerintetek sok emberrel voltam együtt? Most ismerkedem egy férfival akit nagyon érdekel a múltam,meg sokat kérdez az exekről. De ezidáig nem beszéltem neki nagyon erről semmit. Szerintetek sokalni fogja? A legtöbb ember ezt sokalná? Én kicsit úgy érzem,hogy ezt a férfiak sokalnák. A barátnőim ilyet pl szóba sem hoztak soha. Míg a ha barátom volt vagyis férfival voltam akkor az mindig mindenre kíváncsi volt,exek,voltam-e szerelmes már?kivel veszítettem el? Kikhez vonzódom jobban,akarok-e többest,mert az aktuális barátom közül egyiksem. Én sem amúgy.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!