Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Biszexuális lány vagyok. Lassan 3 éve élek együtt a barátommal, és az a helyzet, hogy elkezdtek hiányozni a lányok (szexuális értelemben). A barátom természetesen tudja, hogy biszex vagyok, de nincs benne a hármasban (erről még régebben beszéltem vele), így nem tudom, hogy mit csináljak. Megcsalni nyilván nem szeretném, mert mindennél többet jelent nekem, csak így előhozakodni meg nem akarok neki ezzel.
20
Nehéz dolog ez........ :/
De az elsőnek igaza van!
Leszek a 4. 😁
De amúgy ja nehéz ügy...
Nagyon-nagyon ritka, hogy egy pasi elutasít egy hármast. Én a seggemet a földhöz verném, rózsaszirmokkal hinteném be a nő útját, reggel fél5-kor kávét főznék és a lába nyomát is megcsókolnám, ha egy ilyen barátnőm lenne. És az élet milyen egy vicces fazon: egy ilyen nőt egy olyan pasinak ad, aki nem akar hármast...
Kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!