Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, orál nyilvános helyen? Próbálnátok? Próbáltátok?
Figyelt kérdés
Kit izgat, ki szereti, történeteket is szívesen olvasnék kor meg identítás megjelöléssel :) sztorizgassunk kicsit :)2017. dec. 12. 17:51
1/9 anonim válasza:
Izgat, és természetesen én térdelnék, szívesen próbálnám
2/9 anonim válasza:
Hát én a nagymamám állatorvosi rendelőjében takarítok zárás után és egyszer ott megdugtam a barátnőmet... Természetesen orál is volt.
Mindketten 17-ek voltunk
3/9 anonim válasza:
Mindig is részt vettem benne,ha alkalom adódott,izgat.
4/9 anonim válasza:
Egy fiatal (18-20 alatti) budapesti srácot bármikor, szinte bárhol!, imádok szopni...
Minden jóban benne vagyok...
5/9 anonim válasza:
Egy köztér fás, bokros részén orál, többször is.
6/9 anonim válasza:
Én fiú osztálytárssal csináltam 15 évesen a tornaterem öltözőjében óra után. Direkt mi maradtunk utoljára és magunkra zártuk. Nem volt feltűnő mert két ajtaja van így ha valahonnan meleg a helyzet még a másikon eltűnhettünk volna. Volt egyszer hogy órán csináltuk hátsó padban, de csak kézzel. Ezt már nem merném újra megtenni azt sem tudom akkor hogy mertem :D Mindketten fiúk vagyunk.
7/9 anonim válasza:
Most 45F vagyok és 10 évvel ezelött jöttem ki a vonat mosdojábl, amikor egy férfi oda lépet és el kezdte simogatni a sliccem .Meg markolta a zacskom és megkérdezte, hogy leszophat-e?
Egyértelmü volt a válasz, mert úgy ált a farkam mint a cövek:)
Leszopott és a szájába élveztem egy nagyot. Aztán mielöt be ért a vonat Bp-re még egyszer.Szóval nagyon jol kezdödöt a napom.
8/9 anonim válasza:
Sok helyen volt már. Pl egy gyár tetején.
9/9 anonim válasza:
Engem izgat bármikor megtenném újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!