Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, mivel másabb egy férfival járni mint egy nővel?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 16:58
1/6 anonim válasza:
Ezért jobbak a transzik, egyszerűen ötvöznek mindent, ezért tartom bi-nek magam mert a nők mellett bejönnek ők is
De kimondott férfias férfiak nem
2/6 anonim válasza:
Első jól mondja. Én is nő párti vagyok, próbáltam már fiúval is ami jó is volt meg nem is. Farka tetszett egyedül de úgy mint férfi nem. Ezért ha lesz lehetőségem egy transzival én is kipróbálom :)
3/6 anonim válasza:
Nem tudom. Nővel szeretek együtt járni, együtt élni. A férfiakból leginkább a farkuk érdekel. Igaz, van férfi barátom, de ő a barátom extrák nélkül, mert a szex sokszor megöli a barátságot.
4/6 anonim válasza:
Együtt járni csak lánnyal tudnék, fiúval kizárólag a szex érdekel.
5/6 anonim válasza:
Nővel szívesen leélem az életem, de férfival inkább csak a szopásig szeretek eljutni.
20f p
6/6 anonim válasza:
En kicsit a masik tabort erositem
Volt mar baratnom 8 honapig most baratom van 4 honapja meg nem tortents semmi koztunk de ot jobban szeretem mint a baratnomet szerettem siman le tudnam elni vele az eletem
De az szerintem fugg attol is higy mennyire fogadod el magad es mennyire adod be magad a tarsadalmi elvarasoknak
17f bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!