Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex lanyok, nôk, csajok, nektek mien lanyok /nok jonnek be? 20L
Külső: Fekete/sötétbarna nőies haj, barna szem, magas, nőiesen karcsú testalkat, elegánsan határozott ugyanakkor visszafogottan szexi öltözködés, enyhe vagy semennyi smink.
Belső: Határozott, magabiztos, intelligens, komoly de ugyanakkor jó humorú is, kedves, szókimondó, őszinte.
Először azt nézem meg mennyire magabiztos, de számomra az intelligencia a legvonzóbb tulajdonság.
Ha egy nő maszkulin tulajdonságokkal bír, egyből azt gondolom leszbikus. A hozzám hasonló nőies nőkről sohasem tudom megállapítani...
Külső: Magas, teltkarcsú, hosszúkás arcú, szőke vagy feket hajú, ápolt, hűvösen elegáns megjelenésű.
Belső:Intelligens, művelt, határozott, számomra vonzó, ha kicsit flegma,pimasz,makrancos, vonzanak a "gonosz" karakterek.
31/N
20 évesek :D
Külsőre amúgy legalább középhosszú, szép barna haj, barna szem, mosolygós, karcsú alkatú, lányos lányok.
Belső: Szeressen, szeressen velem lenni, én is szeressem én is szeressek vele lenni :)
Az ilyen egyszerűbb kinézetű lányok, például felőlem akár öltözködhet sportosan is, ha amúgy tetszik az arca. A hosszú haj, barna haj, barna szem nagyon tetszik.
Belső tulajdonságok, hogy lehessen vele beszélgetni, legyen nyitott felém, ilyesmi.
Általában valakinek az arcát és a szemét nézem meg először, de változó.
Azokról gondolom azt, hogy talán leszbik/biszexek lehetnek, akik kicsit fiúsabban öltözködnek, szókimondó stílusuk van, nem nagyon sminkelnek, de nyilván nem tudhatom, hogy bejött-e a megérzésem, és amúgy ez is csak általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!