Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Nektek milyen lanyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek milyen lanyok jonnek be?

Figyelt kérdés

167/65 kg vagyok, kovernek erzem magam, hiszen a fiuknak az egyszalakjonnel be.

Lecci irjatok kort is

2015. aug. 7. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Én a nőies nők híve vagyok. Akiket ha megsimogatok akkor nem megy szálka a kezembe.
2015. aug. 7. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a teltebb idomok tetszenek.
2015. aug. 7. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Aranyos, kedves, sportos ( a legjobb ha ő is biciklizik) szeretem ha kötekedik de csak viccelődés szintjén

Legyen valamennyire pervez

Most nem jut eszembe más.

Külsőre

Nálam valakivel alacsonyabb (én 170cm vagyok) szerintem a legszebb a barna haj és szem. Főleg ha jól áll a csjanak a vállig érő haj

Ne legyen azért full lapos és egy formás fenék sem hátrány

15f

(170cm 68kg rövid barna haj barna szem sportos alkat.)

2015. aug. 7. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a majdnem anorexek tetszenek, próbáltam már ducival kényelmetlenül éreztem magam :) De nyugi itt a kommentelők többségének a teltebb lányok szoktak tetszeni :D
2015. aug. 7. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Magassály súly nem számít! A személyiség számít a legtöbbet! Egyébként barátnőm 180cm 62kg, de volt 150-190cm ig és 45 kg tól-85kg ig
2015. aug. 7. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem a dagadt disznok jonnek be, akiknek kivan sebesedve a segguk annyira koverek :)
2015. aug. 7. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
167cm-hez szerintem 55-58kg jó.
2015. aug. 7. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

150-175 cm legyen (szeretem a magas lányokat szó se róla, de 180 cm-el nem nagyon szerethetem), barna szem, barna haj ideál, vékonyakat szeretem, de részemről az se baj, ha van rajta egy kis + az sok esetben szexi.

A belső tulajdonságai, hogy lehessen vele beszélgetni, viccelődni- ne legyen karót nyelt. Engem nem zavar, ha korábban sok partnere volt, a lényeg, hogy kizárólag velem legyen és szeressen. :) 21/F

2015. aug. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!